23948sdkhjf

Rockfon mener de har løsningen på akustikk vs hygiene

Selskapet har introdusert akustikkhimlinger utviklet for romtyper med behov for sterile miljøer, som matvare- og legemiddelindustrien, datasentre, kantiner og baderom.

AKUSTIKK VS HYGIENE: Stadig flere rom har krav om et sterilt miljø. Rockfon melder derfor om sin nye CleanSpace-produktlinje. Fokus er balanse mellom akustisk komfort, rengjøringsevne og motstand mot fukt og bakterier.

Det skal bidrar til å sikre at alle helse- og sikkerhetsstandarder oppfylles og at riktig rengjøring enkelt kan utføres uten å skade himlingene.

Rengjøringsbehovet bestemmer 

Det tilbys fire akustiske himlingsprodukter som hver er egnet for et bredt spekter av innemiljøer. Det gir et enkelt valg av riktig løsning ut fra rommet sitt hygieniske behov.

Dette kan for eksempel være behov for ISO-klassifisering for renrom, resistens mot mikroorganismer, lav- eller høytrykksrenseevne, UVC- eller ozonrensing og lufttrykkregulering.

I tillegg har COVID-19-pandemien skapt et økt behov for ekstra sanitæranlegg i rom, og derfor har Rockfon valgt å teste de nye himlingene for en rekke ulike desinfeksjonsmetoder – nå også UVC og ozon.

– Med CleanSpace ønsker vi å tilby et enkelt utvalg av akustiske himlingsplater designet for hygieniske miljøer. Og med enkelt mener vi enkel å forstå. D hvilken himling som skal velges basert på den nødvendige rengjøringsmetoden for det hygieniske rommet, sier Megan Thorn, produktsjef i Rockfon.

Steinull

CleanSpace-serien er  laget av steinull, med egenskaper som sikrer godt inneklima og trivsel for brukerne av rommene.

Steinull er et lyddempende materiale. I tillegg er det hydrofobt, som betyr at det frastøter vann og er fuktbestandig og formstabil selv med høy luftfuktighet. Dessuten er steinull et uorganisk materiale som ikke bidrar til spredning av bakterier og infeksjon.

Opphav og kilder: Rockfon

KLIKK for alle artikler i Bygg bedre billigere.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078