23948sdkhjf

Ramirent-kvinner mest fornøyde

Norge er det eneste landet der kvinnelige ansatte i Ramirent er mer fornøyde med å jobbe i det internasjonale konsernet enn mennene.

Det viser en undersøkelse, som også slår fast at Ramirent Norge nå er sertifisert som «Great Place to Work». I Norge har Ramirent 28 kundesentre og 400 ansatte hvorav 40 er kvinner.

 

Håndfast bevis – Ramirent er en svært mannsdominert arbeidsplass også her i landet, men med så mange fornøyde kvinnelige ansatte så har nok vi i Ramirent Norge gjort en ekstra god jobb på dette området. Dette skal blant annet vårt eget kvinnenettverk ha en god del av æren for. I tillegg er jo selve sertifiseringen som «Great Place to Work» et håndfast bevis på at vi er attraktive som arbeidsplass blant både menn og kvinner og at de aller fleste som jobber her trives og utvikler seg, sier HR-direktør Henriette Hall-Eriksen i Ramirent Norge.

HR-direktøren får støtte fra en av de mange fornøyde Ramirent-kvinnene; Cathrine Halvorsen (39), som jobber med fagsupport på hovedkontoret på Enebakk. Hun kom til Ramirent for fem år siden fra stillingen som butikksjef i Varner-gruppen.

– 100 prosent meg selv

– Som nyansatt ble jeg svært godt mottatt og ivaretatt av mine nye kolleger. Underveis har jeg også fått tildelt mange nye oppgaver, blitt vist mye tillit og på denne måten utviklet meg faglig. Det er selvsagt veldig gledelig at så mange av oss få kvinnene her stortrives i Ramirent, og rent personlig så føler jeg at dette er en plass der man kan være seg selv 100 prosent, sier 39-åringen.

– Arbeidsmiljøet er veldig godt, og det er veldig mange ansatte som også er sammen på fritiden. Og det at folk trives her viser jo det faktum at jeg fortsatt føler meg litt som nyansatt siden det er så få rundt meg som slutter i selskapet, smiler Cathrine.

Bra for rekrutteringen

– I Ramirent Norge er målet at alle skal ha en meningsfull jobb og en mulighet til å utvikle seg. Vi ønsker at de ansatte skal stå for våre verdier som er «Smidig Service med et Smil» og ellers oppleve et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med fokus på ærlighet og redelighet. Og hovedformålet med å delta i denne undersøkelsen er nettopp å få vite om vi når våre målsetninger og finne ut hvordan folk har det og hvordan vi kan forbedre oss, forklarer Henriette Hall-Eriksen. Hun opplyser at undersøkelsen er gjennomført i alle ni land, der Ramirent er representert.

– «Great Place to Work»-undersøkelsen viser mange bra resultater, og det er veldig gledelig at 79 prosent sier at «de er stolte av å jobbe her og at det er et flott sted å jobbe».

– Dette er svært viktig både med tanke på å beholde all den gode kompetansen samt for å gjøre oss attraktive på arbeidsmarkedet. Det er også svært gledelig at 77 prosent er motiverte til å strekke seg langt, gjøre det lille ekstra og yte service med et smil, sier HR-direktøren.

 

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Utbytterikt for Veidekke som økte omsetningen i 2022
Nytt navn: Anlegg Nordvest AS blir til Allgrunn AS
Blakkesrud bru i Eidsvoll er utbedret
Kjempestreik innen transport – tog, fly og havner rammes
Betonmast bygger for Horten Industripark for 840 millioner kroner
Ådalen Truck AS: Stiler mot 1000 solgte Hangcha-trucker i år
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.127