23948sdkhjf

Felleskjøpet: Satser større enn noen gang på Vei og Anlegg

Med suksessen fra fjorårets landbruks- og maskinmesse Agroteknikk friskt i minne, har Felleskjøpet tatt fram det store tegnebrettet. Nå satser bondesamvirket mer enn noen gang ut mot anleggs- og entreprenørbransjen.

Felleskjøpet satser større enn noen gang når de rigger klart for en rekke nyheter på messa til anleggsbransjen i mai skriver de i en pressemelding.

På Vei og Anlegg-messa som arrangeres i Nova Spectrum (tidligere Norges Varemesse) på Lillestrøm 11.-14. mai, skal Felleskjøpet ha en stand på nesten 600 kvadratmeter.

– Vi ser at mange av innsatsmidlene vi tilbyr den norske bonden på maskinsiden også har stor nytte for entreprenøren. Dette er definitivt et satsingsområde for oss framover, sier kategorisjef Ole-Johnny Jenssen.


Ole-Johnny Jenssen er kategorisjef i Felleskjøpet Agri. Foto: Felleskjøpet

Nyheter

Han har satt sammen et stort team, som de siste månedene har planlagt i detalj hva standen under Vei og Anlegg skal inneholde. Felleskjøpet ble markedsleder på traktor i 2021, med en andel på 22,9 prosent.

Under Agroteknikk hadde Felleskjøpet verdenslansering av den nye 6R-serien til John Deere som ifølge produstenten selv skal være skreddersydd for anleggs- og entreprenørbransjen. Under messa i mai vil 6R185 fra den nye 6R-serien være utstilt på standen, i tillegg til de allerede velkjente modellene 6120M og 7R350. Begge disse modellene ble før jul kåret til «Tractor of the Year 2022» av europeiske journalister. 6120M fikk prisen i kategorien «Best utility», mens storebror fra 7R-serien fikk den gjeveste Årets Traktor-pris. Felleskjøpet skal også vise fram et eksemplar av 6155R, traktormodellen som var den mest solgte i 2021.
Foran «Tractor of the Year» 2022, John Deere 6120M ser vi Gunnar Skallerud (t.v.), Even Kristian Mangerud og Per Faller. De er tre av Felleskjøpets ansatte med spisskompetanse på traktor og dekk. Foto: Felleskjøpet

Optimalisering og presisjon

TOR-hengerene, som sikter seg inn mot proffmarkedet vil også få en egen plass på standen. Det samme vil ettermarked og dekksatsingen Agridekk.

– I tillegg til produktene vil vi sette et ekstra sterkt fokus på optimalisering av traktor, blant annet gjennom drivstoffbesparelse. Mange entreprenører har, som bonden, tatt i bruk de mange funksjonene tilknyttet presisjon som ligger i John Deere-merkevaren. Dette vil publikum som besøker standen vår få mer informasjon om, sier Ole-Johnny Jenssen.

Felleskjøpet tenker også på sultne messegjester og frister med egen baker som skal servere nystekte boller. Kaffemaskiner er også leid inn.

- Så vi tilbyr både litt vått og tørt mens gjestene besøker standen vår. Vi gleder oss i hvert fall masse til Vei og Anlegg i mai, sier kategorisjefen og smiler.

Kilde: Felleskjøpet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.112