23948sdkhjf

Mineralteknikk: Lader opp til MEFA og vil ha dialog med bransjen

Har en «kroner per tonn»- tankegang der produksjonen analyseres og sammenlignes for å se hva som blir produsert og hvordan den kan optimaliseres.

Mineralteknikk AS gjør seg klare til å utfordre bransjen til å nå maks kapasitet på årets MEFA 6-8.mai, skrives det i en pressemelding.

Byr opp til dans..

Eller dialog da, for de som kommer innom standen til Mineralteknikk skal vistnok få et konkret, direkte og ærlig svar på hvordan man kan få mest mulig utbytte av maskindriften.

– Alle vil ha mest mulig valuta for pengene og det er dette vi jobber med hver dag sier Arne-Kenneth Øvstebø, daglig leder i Mineralteknikk AS.

Det er snakk om store investeringer og derfor er det viktig at kunden får god veiledning. Den gode praten og dialogen med bransjen er viktig for at vi i Mineralteknikk skal kunne videreutvikle de gode produktene med de beste løsningene innen knusing, sikting og vasking, og for at kunden har en beste produksjonsløsningen for sitt prosjekt, sier Øvstebø videre.

– Det blir godt å komme på messe igjen og vi gleder oss til å vise frem maskinene som, vi mener, er best egnet for det norske markedet, kommenterer han.

Vil optimalisere din produksjon

– Vi har en «kroner per tonn»- tankegang, der vi analyserer og sammenligner produksjonen for at vi helt konkret kan se hva som blir produsert og hvordan vi kan optimalisere den. På den måten vil kunder få maksimert produksjonen og øke fortjenesten. Har du problemstillinger du vil drøfte, er du velkommen innom oss, sier Øvstebø.

Maskiner som skal stilles ut på MEFA:

  • Terex Finlay 883+ grovsikt
  • Terex Finlay 1540S konknuser
  • Portafill MR6 grovsikteverk
  • M1700, Terex Washing Systems

Opphav og kilder: Pressemelding fra Mineralteknikk

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093