23948sdkhjf

Volvo Maskin i Bergen: Norges første Volvo Electromobility verksted

Volvo Maskin leverte 115 elektriske maskiner i 2021 - nå skal alle verkstedene bli godkjente Volvo Electromobility Verksted .

Nylig var fagansvarlig i Volvo Maskin AS, Knut Sollesnes hos Volvo Maskin Service i Bergen og gjennomførte de siste kursene og sjekk for å godkjenne VMS Bergen som første Volvo Electromobility verksted. 

Det ble en høytidelig overrekking av skiltet som viser at verkstedet er godkjent. 

- Dette er noe vi har jobbet med i over ett år, og vi er stolte og glade for å være det første godkjente Volvo Electromobility Verksted i Norge, forteller avdelingsleder Erik Mellingen.

- Vi har satt som mål at alle Volvo Maskin Service verksteder som skal jobbe med elektriske maskiner skal være godkjente, forteller Helge Løvenskiold, direktør Servicemarked i Volvo Maskin AS.

Dette har verkstedet i Bergen gjennomført for å bli godkjent:

  • Hatt kurs og opplæring av ansatte. De har hatt sikkerhetsopplæring og produktopplæring.
  • Satt av et eget dedikert område/løp i verkstedet der de har sperremateriell og lademuligheter. Både normal lading og hurtiglading.
  • Nødvendig spesialverktøy for reparasjon og vedlikehold av elektriske maskiner.

- Vi regner med at vi får alle våre verksteder godkjent i løpet av året, sier Knut.

Så gjenstår det bare å se hvem som blir neste.

Sikkerhet er en av kjerneverdiene til Volvo, så for oss er det viktig å sikre, legge til rette og gi forutsetninger for at både kunder og ansatte blir godt ivaretatt også på nye produkter.

Vår bransje er i en stor og rask endring med det grønne skiftet, det er derfor viktig at vi holder stort trykk på opplæring slik at også personen som skal håndterer produktene er med på skiftet, å føler seg trygge på utviklingen.

I 2021 leverte Volvo Maskin 115 elektriske maskiner. I sortimentet har de nå 5 kompakte maskiner og den nye EC230 Electric.

 - Det er utrolig gøy å se lidenskapen, engasjementet og endringsviljen til de ansatte i prosesser som dette, dette er noe vi er stolte over, kommenterer Løveskiold.

Kilde: Volvo Maskin

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109