23948sdkhjf

Case D-serie: Lanserer 20 modeller - to er elektriske

20 nye Case-maskiner fra 1 til 6 tonn - flere blir tilgjengelige fra tredje kvartal i år og flere er Norges-aktuelle.

- Flere av disse er aktuelle og det er spennende med el-maskiner, kommenterer Kjell Hansen, salgssjef i Dagenborg Maskin.

De 20 modellene i den nye D-serien blir tilgjengelige fra tredje kvartal i år og som et resultat av Case sitt oppkjøp av Sampierana i 2021 vil produksjonen foregå i italienske fabrikker, noe som skal gi synergier, innovasjon og ny teknologi, skriver Case Construction i en pressemelding.

To elektriske Case i 2023

To elektriske minigravere, en 1-tonner og en 3-tonner, blir tilgjengelige fra første kvartal 2023. Den første el-maskinen som blir tilgjengelig blir CX15EV som ble vist i februar.

Den veier 1,3 tonn og har elmotor på 16 kW som får energi fra et batteri på 21,5 kWh som skal kunne lades opp på to timer med ekstern hurtiglader.

Halvparten av salget i Europa

Minigraversegmentet er i sterk vekst og utgjør, i følge Case, nesten halvparten av alt maskinsalg i Europa. De mest populære klassene er 1- til 3-tonnere og 5- til 6-tonnere, og nå skal Case tilby 15 modeller innenfor de vektklassene.

- Maskiner i 5-6-tonns klassen er noe vi har savnet, forklarer Kjell Hansen i Dagenborg.

Maskinene kan få opptil 3 aux-linjer med elektrohydraulisk proposjonal-styring, load-sensing pumpe og flere instillingsmuligheter på hydraulikken. Todelt bom er tilgjengelig for samtlige maskiner, også for 2-tonneren, 4,5-tonneren og 5,5-tonneren. 

Kilde: Case Construction

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094