23948sdkhjf

Kärcher og Holder slår seg sammen

De to tyske maskinprodusentene kommer til å operere under samme tak i et ledd om å styrke posisjonene og bli markedsledende.

Sammenslåingen av Kärcher og Holder skal konsolidere og fremtidssikre de to merkevarene og skape et fundament frem mot utviklingen av nullutslippsmaskiner, står det i en pressemelding fra Nellemann Machinery som er importør i Norge.

Holder vil i første omgang kjøre selvstendig videre. Sammenslåingen skal skape et sterkt samarbeid mellom de to fabrikkene, synergier på tvers av de to progressive maskinfabrikantene, og konsolidere tilstedeværelsen innenfor vei- og parksegmentet. Begge skal profitere på samarbeidet, hvor de nå deler på utvikling, innkjøp, produksjon og salg, samt at det skal styrke satsningen på bærekraft.

– På lang sikt, er det søkelys på den grønne omstillingen. I bransjen står vi overfor en utfordring, når det skal utvikles nullutslippsmaskiner. Å utvikle kvalitetsmaskiner til fremtidens behov krever en viss styrke og bransjekjennskap. Det utviklingsarbeidet er fokus i samarbeidet, sier Kjetil Nilsson, daglig leder for Nellemann Machinery i Norge som fører merkene på det norske markedet.

Opphav og kilder: Nellemann Machinery Norge

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063