23948sdkhjf

Messen åpnet: Vei og Anlegg 2022 - målet er 20.000 besøkende

26.000 kvadratmeter med innendørs anleggsmesse (i tillegg til et par tusen kvadratmeter utendørs) skal friste titusenvis av bransjefolk de neste dagene.

Onsdag 11. mai kl. 10:00 er et tidspunkt messesjef Tone L. Grøstad i (MGF) Maskingrossisternes Forening har sett frem til lenge - for å ønske velkommen til den 17. utgaven av Vei og Anlegg.

Målet er å samle like mange besøkende som før, noe som betyr rundt 20.000 besøkende.

Mange nyheter på messa - Sjekk tungt.no sin samleside vår for Vei og Anlegg 2022

Totalt er det funnet plass til 190 utstillere på messen, og hver eneste kvadratmeter er utnyttet i hallene, i tillegg til noen områder på utsiden av anlegget på Lillestrøm. Totalt kan de skilte med et utstillingsområde på 26.000 kvadratmeter inne og et par tusen kvadratmeter utendørs.

Stor logistikkjobb

Med 190 utstillere og flere hundre maskiner er det en stor logistikkjobb for å få alle maskinene til messeområdet og inn i hallene.

– Det er stort puslespill som skal på plass. Men vi har med oss en dyktig arrangør og utstillere som er vant med å takle logistikkmessige utfordringer, så dette kommer til å gå veldig bra. Vi har også fått med oss en erfaren person fra bransjen som skal bistå i planleggingen av arbeidet. Det er de store maskinene, og ikke minst det beltegående utstyret, som skal på plass først, før de mindre maskinene bli kjørt inn gjennom portene, sier Tone L. Grøstad, direktør i Maskingrossisternes Forening

Vei og Anlegg, som er Nordens største anleggsmesse, har en lang historie på Hellerudsletta, men styret fant etter forrige messe ut at tiden var inne for å flytte hele arrangementet innendørs.

En dag mindre

Messen er i år åpen fra onsdag til og med lørdag.

– Vi arrangerer dermed messen med én dag mindre. Erfaringene tilsier at søndag var forholdsvis dårlig besøkt. Dette er en beslutning vi har fått gode tilbakemeldinger på, legger Grøstad til.

Kilde: MGF

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125