23948sdkhjf

Vei og Anlegg 2022: Strandhogg på Nordvestlandet

Maskinstyring AS har hatt suksess med maskinstyringssystemet Makin’3D siden lanseringen på Vei og Anlegg i 2018. Under årets messe er Nordvest Maskinteknikk AS presentert som forhandler i Møre og Romsdal.

Makin’3D er blitt en ledende aktør på maskinstyring til gravemaskiner i Norge. På fire år har Maskinstyring AS solgt og montert over 1100 gravesystemer. Nå skal produktet legge en ny region under seg.

– For å styrke posisjonen er nærhet til kundene viktig. Derfor var vi på utkikk etter en aktør med lokal forankring, bransjeerfaring og engasjement, sier Ole Helge Aalstad, som er daglig leder i Maskinstyring AS.

– Med Nordvest Maskinteknikk med på laget vil vi gjøre Makin’3D mer tilgjengelig i regionen, og ikke minst tror vi et nært servicepunkt vil være til glede for nye og eksisterende kunder.

Hans-Ola Holstad, daglig leder i Nordvest Maskinteknikk, sier det slik:

– Vi har fulgt godt med på utviklingen av Maskinstyring og Makin’3D fra lanseringen fram til i dag, og er mektig imponert over produktet og posisjonen Makin’3D har fått i det norske markedet. Men vi ser at Makin’3D ikke er like godt kjent i vår region, og at potensialet derfor er stort.

 

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079