23948sdkhjf

St1 med solid døgnhvileplass ved nye E39 - åpner våren 2023

Det er altså St1 som skal etablere "energistasjon" ved nye E39, og inkludert i kontrakten med Nye Veier er også etablering og drift av døgnhvileplass for større kjøretøy.

NY DØGNHVILEPLASS: St1 eier og driver Shell-stasjoner i Norge, og det nye anlegget vil "innby til en aktiv rast for yrkessjåfører, familier og deres firbente venn", som ST1 skriver i dagens pressemelding.

For på det store uteområdet er det planlagt både treningsapparater, lekeplass, sitteplasser og hundeluftegård. Så får vi se hva yrkessjåførene bruker mest da :)

- Vi er spesielt glade for at det er kvalitet og sikkerhet for gjestene som fremheves i tildelingen, sier etableringssjef i St1, Bård Granerud. I besvarelsen til Nye Veier var det lagt  vekt på blant annet at store og små kjøretøy holdes adskilt.  

- Tildelingen gikk til St1 siden de var tilbyderen som i en helhetsvurdering hadde den høyeste kvaliteten på service- og tjenestetilbudet. Godt tilrettelagte uteområder bidrar til gode pauser for alle som benytter anlegget, sier Magne Bye, leder for grunnverv og forvaltning i Nye Veier.

Ved døgnhvileplassen blir det etablert et fylleanlegg for tungtransport. I kontrakten med Nye Veier vil St1 også ha nødvendig areal for å kunne tilby nye energiformer som for eksempel biogass, hydrogen og ladning for tungtransport på sikt.

- Det er underskudd på døgnhvileplasser og vi er veldig glade for at Nye Veier prioriterer dette langs nye hovedfartsårer. Her får vi et viktig tilskudd til vårt nasjonale nettverk av fyllepunkter for tungtransport, hvor sjåførene både kan trene, dusje, spise og hvile, sier Jonas Bæk som er markedsansvarlig for bedriftskundemarkedet.

Anlegget vil stå klart våren 2023 og være døgnåpent.

Opphav og kilder: Pressemelding fra St1

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.425