23948sdkhjf

Børstads Transport styrker seg innenfor slamsuging

Børstads Transport i Stjørdal kjøper Stjørdals-bedriften Norsk Voav Teknikk AS.

TUNG SLAMSUGING: Gjennom dette oppkjøpet vil Børstads Transport nesten doble dagens kapasitet, og driften av det nye selskapet vil bli lagt under slamavdelingen i Børstads Transport.

Norsk Voav Teknikk AS ble etablert av Ragnar Halle i 1973, og fortsetter som datterselskapet til Børstads Transport.

- Vi har lenge sett på muligheten for å styrke oss innenfor dette segmentet, og når sjansen bød seg tror vi dette er en god løsning for begge parter, sier daglig leder i Børstads Transport, Sverre Myrvold.

Han understreker at selskapet får med seg fire slambiler og en avansert kamerabil for inspeksjon og spyling av rør/avløp. Bilene er også utstyrte for rengjøring/spyling av tuneller og utearealer.

- Det viktigste er at det i selskapet er fire dyktige medarbeidere som vil styrke vår kompetanse innenfor segmentet vann- og avløp, sier Sverre Myrvold.

Børstads Transport har i dag et marked innenfor slamsuging i hele Midt-Norge, Møre og Romsdal og Helgeland.

- Gjennom dette oppkjøpet vil vi styrke oss som en viktig leverandør av slamsugetjenester i hele Midt-Norge, sier Sverre Myrvold.

Børstads Transport har en bilpark på til sammen 85 biler, omsatte i fjor for 240 millioner kroner og sysselsetter 135 ansatte før oppkjøpet av Norsk Voav Teknikk.

Kilde: Børstads Transport

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093