23948sdkhjf

Bravida med oppkjøp av Bergens-baserte Bautec AS

Bravida har inngått avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Bautec AS, som et ledd i en strategisk satsning innen byggautomasjon. Kjøpet blir gjennomført 1. juni i år.

AUTOBYGG: Bautec AS ble etablert i 2012, og hadde omsetning sist år for rundt 17 millioner kroner.

Selskapet har kjernekompetanse innen styring og overvåkning av bygg, og leverer alt fra små ombygginger til komplette automasjonspakker på nye store bygg. 

- Oppkjøpet av Bautec AS gjør at Bravida kan tilby svært gode og solide løsninger innen byggatuomasjon i hele Vestland, sier regiondirektør i Bravida Norges region Vestland, Gisle Kvamme. 

- Bautec AS og de ansatte der innehar svært høy kompetanse innen byggautomasjon, og vil være viktig for å drive Bravidas ambisjon om å ta en større posisjon også innen dette fagområdet framover, sier divisjonsdirektør for Bravida Norges divisjon Kysten, Ronny Øvrevik.

Bautec AS har 13 medarbeidere. Virksomheten er jevnt fordelt mellom nyinstallasjoner og ettermarked, og involverer rehabilitering og utvidelser av bygg. Blant Bautec AS sine kunder er store private og offentlige aktører. 

- Vi gleder oss til å være med på fortsettelsen som en del av Bravida, sier deleier og daglig leder av Bautec AS, Tore André Haugen.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Bravisa

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109