23948sdkhjf

RG merker økende leietrend og signerer 10-maskins-avtale med Sandvik

Markedet ønsker seg aller helst utslippsfrie overjordsrigger og fokuset er satt på miljø, digitale løsninger for boredata / rapportering, og ettermarked.

RG Machine og Sandvik inngikk i slutten av januar avtale om levering av 10stk Sandvik overjords rigger. Avtalen ble signert etter over ett år med møter, testing av rigger, og forhandlinger. I slutten av mai er rigg nummer to i ferd med å bli overlevert, står det i en pressemelding fra Sandvik.

I forhold til fokuset på miljø, digitalisering og ettermarked, har valget falt på Sandvik sitt TIM3D GPS system med integrering mot BlastManager rapportering, i tillegg til Sandvik Drillers Office SW for analysering av MWD (Measure While Drilling) data. Riggene leveres med fullserviceavtaler. 

Riggene det er snakk om er Sandvik DX800i.

DX800i dekker hullområdet 3-5’’ og leveres med 25 KW høyfrekvens hammer. Den har et intelligent overvåkningssystem og kan bore i full auto både ned og opp, flytte til neste hull og auto oppretting av tårn. Med RockPulse sensoren analyseres all energi som påføres borestrengen og hvor godt denne utnyttes. Med 290* sving har den et dekningsareal på hele 55 M2. Førerhytta får mye skryt og har ekstremt lavt støynivå på 73,5 DB.

- Vi merker en klar økende leietrend også på overjordsrigger, og det er da viktig å kunne tilby hele denne pakken til sine kunder», sier daglig leder Pål Brandvold i RG Machine, som avslutter med at han håper å se løsninger for nullutslipp også i dette segmentet innen kort tid.

Opphav og kilder: Sandvik / Rental Group

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Maylin fra Grimstad: - Jeg har alltid hatt en drøm om å kjøre lastebil
Volvo-selger Jan Erik Roset: Du kjente det i tanngarden når den tok i...
SE VIDEO: Her smeller det nesten front mot front for sjåfør Lillestøl
Nye Veier forklarer: - Flere årsaker til raset over E6 i Malvik
Lastebiluhell: E16 er mellom Skui og Sollihøgda er sperret
Tunge bro-løft! 120 tonn stål og 400 tonn betong på Bryn fra natt til mandag
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.095