23948sdkhjf

Wolt og Helthjem: Tilbyr C2C-leveranser i Oslo på 30 minutter

For å imøtekomme kunder og utviklingen innen både gjenbruk og netthandel har Helthjem og Wolt inngått et samarbeid om raske dør til dør-transporter mellom privatpersoner (C2C).

Det nye samarbeidet mellom Wolt og Helthjem skal gjøre at brukere av Finn og gjenbruksappen Tise i Oslo kan handle brukt og få varen levert hjem i løpet av 30 minutter.

De siste årene har det vært en betydelig vekst innen netthandel og stadig flere benytter seg av muligheten til å få varer hjem på døren. Dette er en trend man ser både for nettbutikker og for gjenbruk, da særlig for gjennom Finn.no og gjenbruksappen Tise, skriver Wolt og Helthjem i en pressemelding.

Etter å ha startet å tilby dør til dør-transporter mellom privatpersoner (C2C) i 2018 har Helthjem opplevd en voldsom vekst i denne tjenesten og 90 prosent av de som bruker C2C-tjenesten benytter den til å sende og motta bruktvarer.

Satser tungt på sirkulærøkonomi

– Vi satser tungt på sirkulærøkonomi og vi ser at folk ønsker å handle brukt for både å spare penger og leve mer miljøvennlig. Historisk har mangel på smidig, enkel og rask levering vært en terskel, men dette samarbeidet håper vi å gjøre brukthandel enda mer tilgjengelig for folk, sier Anders Angen, daglig leder i Helthjem.

Ekspressleveringen går live i løpet av juni og Osloborgerne vil være først ute til å pilotere den nye løsningen.

Wolt leverer

Ambisjonen for begge selskapene er å kunne tilby ekspresslevering i større deler av landet der Wolt er til stede, og ifølge daglig leder i Wolt, Elisabeth Stenersen, er ikke Wolt lenger kun matlevering. Selskapet satser nå stort på både retail og tredjepartssamarbeid med mål om på lang sikt bli leveringstjenesten for alt og alle.

– Helthjem-partnerskapet er en del av «Wolt Drive»-satsingen hvor vi tilbyr retailere og andre kommersielle aktører muligheten å bruke Wolts ekspresslevering på sine plattformer – app eller hjemmesider – slik at de kan få levert varene til kunder i sentrale strøk på 30 minutter, sier Stenersen.

Ekspressleveringen vil fungere på samme måte som når man bestiller vanlig pakkelevering på Helthjem.no, men det er Wolts budpartnere som leverer pakken og sporing.

Stenersen forteller at Norge er først ut av 23 Wolt-land med en leveringsløsning mellom privatpersoner. Hun mener dette gir Helthjem muligheten å tilby ekspresslevering på halvtimen til sine kunder, syv dager i uken. Ettersom de har budpartnere som til vanlig leverer mat fra morgen til kveld alle dager i uken gir det en god tilgjengelighet for ekspresslevering for privatkunder.

– Så vidt vi vet er dette unikt i det norske markedet, sier Stenersen.

Opphav og kilder: Wolt, Helthjem

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079