23948sdkhjf

Firesafe Thermax kjøper Fønix Brannsikring

Firesafe Thermax på Klepp utenfor Sandnes styrker sin posisjon i Sunnhordaland og Haugalandet.

BRANN: Fønix Brannsikring i Haugesund ble etablert i 2011 og er en stor aktør innen passiv brannsikring i Sunnhordaland og Haugalandet. Bedriften har hatt sterk vekst og omsatte for 6,2 millioner kroner i 2021 og har 6 ansatte.

Firesafe Thermax har i dag avdeling i Stavanger som utfører passiv brannsikring og fugetetting.

- Med kjøpet av Fønix Brannsikring blir vi markedsleder i regionen, og det eneste firmaet i regionen som kan tilby alle typer tjenester innen brannsikring, sier daglig leder Ove Larsen i Firesafe Thermax.

Fønix Brannsikring eies i dag av Helge Bauge og Ian Dobson. - Vi ser mange fordeler av å komme inn i et større selskap og kunne tilby våre kunder flere tjenester, sier Baugesom fortsetter som leder for det som nå blir Firesafe Thermax sin avdeling i Haugesund.

Om Firesafe Thermax

Firesafe Thermax AS er et datterselskap av Firesafe og en ledende aktør innen passiv brannsikring og fuging i Sør-Rogaland og holder til på Klepp utenfor Sandnes. Bedriften har 40 ansatte og en omsetning på kr 38,5 mnok og har vært eiet av Kjell Haugland og Ove Larsen fra 1999.

 Om Firesafe

Firesafe AS er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca 1,0 mrd kr og har 800 ansatte og 28 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble etablert i 1981. Hovedkontoret er på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078