23948sdkhjf

Wacker skal produsere for John Deere

Signerte avtale om kompakte gravemaskiner i USA, vil føre til vekst og økt produksjonskapasitet.

Wacker Neuson og John Deere Construction & Forestry Company, i USA: Med en langsiktig avtale har de to selskapene blitt enige om at Wacker Neuson skal produsere minigravere og kompaktgravere opp til 5 tonn for John Deere.

Avtalen inkluderer elektriske minigravere og produksjonen vil foregå i Menomonee Falls i USA i tillegg til Linz i Østerrike. Maskinene vil bli distribuert med John Deeres merkenavn via deres lokale nettverk i Nord Amerika. 

Modellene vil bli faset inn etterhvert, samtidig som Wacker Neuson fortsetter å distribuere sine maskiner gjennom deres forhandlernettverk i USA. 

Wacker Neuson regner med at dette vil føre til en økning i lønnsom vekst over tid og de planlegger å investere i produksjonskapasitet som følge av dette, forteller de i en pressemelding.

Avtalen innebærer også et teknisk samarbeid mellom selskapene i forhold til gravemaskiner i klassen 5 - 9 tonn. John Deere vil kjøpe og bruke design og teknikk av Wacker Neuson, tilpasse det og utvikle det slik at det møter deres behov. Disse modellene vil bli produsert og lansert i markedet eksklusivt av John Deere. Wacker Neuson vil fortsette å utvikle og distribuere sine egene maskiner i 5 - 9 tonns klassen under sitt eget merke.

Kilde: Wacker Neuson

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062