23948sdkhjf

Møter markedsvekst i Agder med nytt logistikklager og proffsenter

For å kunne ta unna etterspørselen i Agder, har Optimera nylig åpnet nytt logistikklager og nytt proffsenter for byggevarer.

ÅPNET 9. JUNI: Anleggene blir nøkkelfaktorer i konkurransen om byggevaremarkedet i regionen, mener Optimera.

– Anlegget på Vige blir vårt største Optimera Proffsenter i Agder. Inkludert logistikklageret i Snelldalen, er det betydelige investeringer vi nå gjør i regionen, sier regiondirektør Hans Olav Wetrhus i Optimera.

Optimera er Norges ledende aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2000 ansatte og over 14 milliarder i omsetning.

Da kapasitetsgrensen ved det gamle logistikkanlegget i Vige havnevei 84 ble sprengt, besluttet selskapet å flytte til Snelldalen. Dette løste en annen nøtt i form av behov for lokaler til et større proffsenter.

Nå kunne det gamle logistikkanlegget brukes til Optimera Proffsenter. - Ringen er på en måte sluttet. Helt fra 1986 har det vært byggevaresenter her og jeg har selv handlet som tømrer-læregutt på dette stedet, sier Wetrhus.

Optimeras virksomhet i Kristiansand innbefatter også betongspesialistselskapet Rencon og fem Montér byggevarehus. I Agder har Montér totalt 21 byggevarehus hvorav flere er eid av forhandlere.

Ved inngangen til 2022 kunne selskapet også melde om kjøp av Igland Garasjen i Grimstad og i august vil Optimeras spesialistkjede Montasjeutstyr være på plass

Opphav og kilder: Pressemelding fra Optimera

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.126