23948sdkhjf

Johan Kristofferson: Fra Boeing til Nordensjef i Swisslog

Etter nær 20 år i ulike roller i Boeing har Johan Kristofferson tiltrådt som Head of Sales og Managing Director for Swisslog Norden.

Kristofferson (47) kommer senest fra rollen som Regional Sales Director, Digital Solutions Europe i Boeing.

Etter å ha studert teknisk fysikk ved Chalmers Tekniska Högskola begynte han i 2002 å arbeide i programvarebransjen som teknisk selger i Göteborg-selskapet Carmen Systems – et selskap som senere ble kjøpt opp av Boeing. Deretter fortsatte Kristoffersons karriere i ulike salgslederroller i flyprodusentens organisasjon for flight operations.

– Etter snart 20 år i ulike roller i Boeing føles det morsomt og inspirerende å kunne bytte bransje, men samtidig kunne jobbe videre med komplekst salg av omfattende prosjekter med mye teknologi-innhold, lange prosesser og høye krav på verdiskaping, sier Kristofferson og understreker at han er ydmyk før han nå lærer mer om lagerautomatisering og intralogistikk.

 – Folk beskriver meg ofte som tydelig med hva jeg ønsker å oppnå og at jeg formidler en smittende tro på hvor vi skal. Jeg tror jeg har en positiv og moderne ledertenkning der jeg setter teamet i sentrum og ønsker å skape et miljø og en kultur der folk kan trives, og hvor de felles prestasjonene er i fokus, fortsetter han

Skape struktur og systematikk i et hett marked

I Swisslog og bransjens nåværende markedssituasjon, hvor etterspørselen ifølge selskapet overstiger leveringskapasiteten, vil Johans fokus være på å skape struktur, systematikk og prioritere ressurser på riktig måte.

– Det er selvsagt en misunnelsesverdig situasjon, samtidig som det er viktig å forvalte alle forpliktelsene vi har gjort og gjør på en måte som er bra for kundene. Her er det viktig å sørge for at vi jobber godt sammen i organisasjonen, er synkroniserte og jobber mot samme mål. For å få hele løsningen til å fungere godt med design, realisering, support, salg, markedsføring og så videre, sier Kristofferson.

Kilde: Swisslog

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Fjellbeistet: Verdens eneste museums-TBM
May Linn fra Ålgård: - Jeg elsker å være på jobb som yrkessjåfør
Richard Fromreide fra Askøy brakk ryggen, ble yrkessjåfør
Energieffektivitet: Knuser 1.000 tonn i timen på 0,05 liter diesel per tonn
E39 Kristiansand – Mandal: 19 kilometer ny motorvei åpnet
Yanmar: Tre elektriske i 2023
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.112