23948sdkhjf

Tone Wille får prestisjeverv i postverden

Tone Wille, konsernsjef i Posten Norge, blir ny styreleder i International Post Corporation (IPC).

IPC er postindustriens internasjonale bransjeorganisasjon og består av 25 av verdens største postselskaper i Europa, Asia og Nord-Amerika. Hovedkontoret er i Brussel. I tillegg til å være en arena for postindustrien er det en møteplass hvor toppsjefene fra de 25 postselskapene møtes og diskuterer utviklingen og utfordringer i bransjen. IPC gir bistand til postmedlemmene primært innenfor grensekryssende brev og pakker.

- Det er en stor ære for meg å ha blitt valgt som styreleder for IPC. Jeg ser frem til å ta på meg dette vervet. Mine hovedprioriteringer vil være å styrke postindustriens posisjon og lederskap innen bærekraft og e-handel, sier Wille i en kommentar til nyheten fra Brussel.

Tone Wille overtar som styreleder i IPC i november.

Følger i forgjengers fotspor

Tone Wille blir den første kvinnelige - og den andre norske - styrelederen i IPC. Hun etterfølger Dag Mejdell som har besluttet å gå av etter å ha vært styreleder i IPC de siste ti årene. Mejdell var konsernsjef i Posten Norge fra 2006 – 2016.

- Jeg gratulerer Tone med valget. Jeg er sikker på at hun er den rette personen til å lede styret og styre IPC i årene som kommer. Jeg vil med glede dele min erfaring og kunnskap med henne med tanke på overleveringen i november, sier IPCs styreleder Dag Mejdell

Kilde: International Post Corporation

KLIKK for alle artikler i Nytt om navn.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.126