23948sdkhjf

Ålgård Landbrukssenter åpner fem Case IH-senter i Norge

Ålgård Landbrukssenter er i oppstarten av å danne et servicenettverk for hele Norge.

Ålgård Landbrukssenter etablerer nytt servicenettverk for Case IH og New Holland. I løpet av sommeren har selskapet inngått kontrakter for flere servicepunkter for landbruksproduktene fra de to merkene i Norge:

Ålgård Landbrukssenter ble av CNH Industrial utnevnt som direkteforhandler og fikk importørstatus i den sørlige delen av Norge for landbruksporteføljen til New Holland og Case IH i 2021. Landbrukssenteret gikk ut av A-K kjeden i 2020, og avsluttet dermed et 20 år langt samarbeid for å satse videre som frittstående forhandler. 

De fem første

Selskapet har signert avtaler med de første 5 servicepunktene i Norge (to i Trøndelag og tre på Østlandet). Bedriftene som i etterhvert vil være et fullverdig servicepunkt er; Røstad Landbruksverksted, Rindal Bil & Landbruk, Nes Landbrukssenter, Fron Traktor Service og Krokkasser.no.

- Vi har jobbet med kontraktinngåelsene over en lengre periode og vi er glade for at vi endelig kan komme i gang med å hjelpe kundene, skriver Anniken Øgreid i Ålgård Landbrukssenter i en pressemelding.

- Vi er i oppstarten av å danne et servicenettverk for hele Norge. Flere servicepunkter vil etableres i nær fremtid, forklarer hun.

Opphav og kilder: Ålgård Landbrukssenter

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094