23948sdkhjf

K. Simonsen overtar A-K avdelingene i Bardu og Leknes

Vi har hatt en veldig god start, og landbruksbiten har gitt oss en god omsetning og samtidig mer å gjøre, både for verkstedet og i søsterbedriften vår K. Simonsen Transport.

K.Simonsen utvider landbrukssatsningen med to nye salgs- og servicepunk ved å overta A-K avdelingene i Bardu og Leknes:

Siden K. Simonsen Storbilsenter, som er servicepunkt for MAN og DAF, også etablerte seg som en Norwegian Agro-forhandler våren 2021, har landbruksbiten i firmaet bidratt til en solid omsetningsøkning, og nå ligger alt til rette for videre vekst, står det i en pressemelding fra Norwegian Agro.

– Vi ønsker å få mer nærhet til kunder vi allerede har, samtidig som vi ser potensiale for å få mange nye, introduserer Camilla Simonsen, om bakgrunnen for kjøpet av A-K maskiners tidligere avdelinger i Bardu og Leknes.

Hun er avdelingsleder for storbilsenteret og ansvarlig for verksteddrifta hos familiebedriften.

– Vi har hatt en veldig god start, og landbruksbiten har gitt oss en god omsetning og samtidig mer å gjøre, både for verkstedet og i søsterbedriften vår K. Simonsen Transport. Med to nye servicepunkt og lokalt personell både i Leknes og Bardu utvider vi ikke bare salgs- og serviceområdet vårt, vi gir også kundene en større trygghet. Avdelingene i Leknes og Bardu har også en etablert kundemasse vi ønsker å serve videre, fastslår Camilla.

Søker etter flere medarbeidere

Fra avdelingen på Setermoen i Bardu er tre av de tidligere A-K ansatte med videre, deriblant Joar Rognli som er ansatt som driftsleder og selger. De to andre er erfarne mekanikere, og også i Leknes er en mekaniker rekruttert med videre.

– Vi har kjøpt delelagrene og er heldige som også får med mye av kompetansen videre. I tillegg vil det være behov for ytterligere forsterkninger, i første omgang vil vi lyse ut en mekanikerstilling og en stilling som butikkansvarlig på avdelingen i Leknes, oppgir Camilla.

– Avdelingen i Bardu er allerede oppe og går, og de er godt i gang med å ta imot kunder. Vi jobber på for å få alt klart til offisiell åpning der den 14. september, og dagen etter blir det offisiell åpning på avdelingen i Leknes, legger Camilla til.

Godt traktorsalg

Med utgangspunkt i hovedsete i Harstad er det fortsatt Glenn Johansen som skal ivareta salg i Lofoten og Vesterålen, og etter mye demoaktivitet har særlig CLAAS salget gått godt, står det i pressemeldingen.

Kilde: Norwegian Agro

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Lastebiler over 16 tonn: Elektrisk boost i novembertallene
Oppdatert med novembertall: Lastebiler over 16 tonn - "alternative" drivstoff
Selges: Svensk selskap kjøper to selskaper fra Gjermundshaug Gruppen
ASKO Transport kjøper elektrisk: - Vi kan få et positivt regnestykke på disse lastebilene
Rv.94: Eneste innfartsvegen til Hammerfest er ute på anbud
RETRO: E6 Korgfjellet, den gang det kun var en vinter igjen til tunnel!
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.125