23948sdkhjf

K. Simonsen overtar A-K avdelingene i Bardu og Leknes

Vi har hatt en veldig god start, og landbruksbiten har gitt oss en god omsetning og samtidig mer å gjøre, både for verkstedet og i søsterbedriften vår K. Simonsen Transport.

K.Simonsen utvider landbrukssatsningen med to nye salgs- og servicepunk ved å overta A-K avdelingene i Bardu og Leknes:

Siden K. Simonsen Storbilsenter, som er servicepunkt for MAN og DAF, også etablerte seg som en Norwegian Agro-forhandler våren 2021, har landbruksbiten i firmaet bidratt til en solid omsetningsøkning, og nå ligger alt til rette for videre vekst, står det i en pressemelding fra Norwegian Agro.

– Vi ønsker å få mer nærhet til kunder vi allerede har, samtidig som vi ser potensiale for å få mange nye, introduserer Camilla Simonsen, om bakgrunnen for kjøpet av A-K maskiners tidligere avdelinger i Bardu og Leknes.

Hun er avdelingsleder for storbilsenteret og ansvarlig for verksteddrifta hos familiebedriften.

– Vi har hatt en veldig god start, og landbruksbiten har gitt oss en god omsetning og samtidig mer å gjøre, både for verkstedet og i søsterbedriften vår K. Simonsen Transport. Med to nye servicepunkt og lokalt personell både i Leknes og Bardu utvider vi ikke bare salgs- og serviceområdet vårt, vi gir også kundene en større trygghet. Avdelingene i Leknes og Bardu har også en etablert kundemasse vi ønsker å serve videre, fastslår Camilla.

Søker etter flere medarbeidere

Fra avdelingen på Setermoen i Bardu er tre av de tidligere A-K ansatte med videre, deriblant Joar Rognli som er ansatt som driftsleder og selger. De to andre er erfarne mekanikere, og også i Leknes er en mekaniker rekruttert med videre.

– Vi har kjøpt delelagrene og er heldige som også får med mye av kompetansen videre. I tillegg vil det være behov for ytterligere forsterkninger, i første omgang vil vi lyse ut en mekanikerstilling og en stilling som butikkansvarlig på avdelingen i Leknes, oppgir Camilla.

– Avdelingen i Bardu er allerede oppe og går, og de er godt i gang med å ta imot kunder. Vi jobber på for å få alt klart til offisiell åpning der den 14. september, og dagen etter blir det offisiell åpning på avdelingen i Leknes, legger Camilla til.

Godt traktorsalg

Med utgangspunkt i hovedsete i Harstad er det fortsatt Glenn Johansen som skal ivareta salg i Lofoten og Vesterålen, og etter mye demoaktivitet har særlig CLAAS salget gått godt, står det i pressemeldingen.

Kilde: Norwegian Agro

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094