23948sdkhjf

Scania snutebil stjålet: Nyoppusset 80 super søkk borte

Veteran-lastebilen til Johan Ragnar Hansen forsvant fra Katfoss næringspark i Geithus mellom klokka 16.00 på onsdag og 09.00 torsdag denne uken.

KRIM: Johan Ragnar Hansen har brukt to og et halvt år på å pusse opp sin Scania 80 super. Nå er han fortvilet over at bilen har forsvunnet.

– Vi jobbet med bilen på onsdag, og da forsøkte vi blant annet å løsne bremsene bak på den. Men de sto dønn fast. Vi avtalte å fikse det på torsdagen, men da var bilen borte, sier Johan Ragnar Hansen til tungt.no.

- Det var ikke noe godt syn, fytti hælsike!

Han ble både stresset og fortvilet da han så at bilen var borte. 69 år gamle Hansen har i mange år jobbet som langtransport-sjåfør, og har en stor forkjærlighet for lastebiler. Det har gått med mye tid og penger på å sette denne Scaniaen i stand.

- Jeg tror tyvene må ha hatt en kapellbil for å frakte den bort, slik at ingen har lagt merke til bilen. Mest sannsynlig har de tatt veien til Litauen. Jeg har sendt bilder via en jeg kjenner til tollen i Polen, slik at de kan se etter den der.

Siden bilen ikke var kjørbar, og han fortsatt hadde litt arbeid igjen på den, så var den ikke forsikret. Han opplyser om at det ikke er kameraovervåkning i næringsparken der bilen stod.

- Jeg hadde ikke montert lasteplanet på den ennå. Hvis det hadde stått på så ville den nok ha blitt for bred til at de ville ha tatt den, tror Hansen.

Han sier at bilen er verdt rundt 180.000 kroner sånn den står nå, og det er en bil som kan brukes som en samlebil han kan ta med på utstillinger.

- Jeg er på en del treff, og det er en populær bil. Det er nok ikke noen deler å bruke på den, men lastebilen kan omsettes, sier Hansen.

Han håper nå at noen har sett bilen og kan hjelpe han med å få den tilbake.

Politiet ønsker tips dersom noen har sett noe mistenkelig i Katfoss Næringspark ved Geithus en gang mellom onsdag og torsdag denne uken, eller om noen har sett lastebilen et annet sted. Politiet kontaktes på telefonnummer 02800.

Opphav og kilder: Tungt.no

Kommenter artikkelen (2)

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094