23948sdkhjf

Stor Oslo-kontrakt til NCC

NCC Industry skal reasfaltere de kommunale veiene i Oslo. Totalt skal det legges nærmere 70.000 tonn asfalt og den toårige avtalen har en verdi på 177 millioner kroner.

OSLOASFALT: Kontrakten ble nylig signert, og NCC starter opp arbeidet umiddelbart.

Avtalen skal dekke behovet for vedlikehold og reasfaltering av veinettet i Oslo for veier som forvaltes av Bymiljøetaten.

NCC Industry opplyser kontraktsarbeidet omfatter reasfaltering av veier, gater, fortau, gang- og sykkelveier og utvalgte parkeringsplasser. Samt alle nødvendige forarbeider.

Til desember neste år

– Asfaltering av Oslogatene er en omfattende oppgave. Driftsperioden går frem til desember 2023. Sammen med Bymiljøetaten skal NCC gjennomføre en fornyelse av asfaltdekker for å "ivareta fremkommeligheten og forbedre standarden" sier adm. dir. i NCC Industry, Henrik Bager.

Bymiljøetaten har vurdert pris og miljø samlet. Tildelingskriteriene har vært pris (50 prosent), klimagassutslipp ved asfaltproduksjon (30 prosent) og klimavennlige kjøretøy og maskiner (20 prosent).

Nye produksjonsmetoder

– NCC har utviklet produksjonsmetoder som bidrar til lave CO2-utslipp sammenlignet med tradisjonell asfaltproduksjon. Bymiljøetaten har med sine tildelingskriterier belønnet leverandører som bidrar til at Oslo kommune skal nå sine mål om CO2-utslipp, mener Bager.

Kilde: Pressemelding fra NCC

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.096