23948sdkhjf

Agder Gruppen har kjøpt Terox AS

Agder Gruppen har satt seg fore å bli den foretrukne totalleverandøren til entreprenørene i Norden.

Agder Gruppen har pr. 1. juni inngått avtale om kjøp av aksjene i Terox AS, skriver de på sine nettsider:

Selskapet har over 30 års erfaring og har etablert en sentral posisjon i Vestfold og Telemark. Dette er et område hvor steinindustrien er en viktig del av det lokale grunnfjellet. Selskapet leverer kjente merker som Atlas Copco, Epiroc, Benetti Macchine og Kern-Diaedum for å nevne noen.

Terox er en av Vestfolds ledende aktører innen salg, service og utleie av kompressorer og trykkluftutstyr. De er også en betydelig leverandør til steinindustrien på diamant sag-wire, wire-sager, og anleggsutstyr. 

Agder Gruppen får med seg 15 dyktige ansatte inkl. tidligere eier Johan Kristian Haugene som er med i god periode fremover, før han pensjonerer seg. Dette er ansatte som vil kunne bidra med god kompetanse og innspill, som vil være med å løfte Agder Gruppen som konsern, står det i meldingen.

Tidligere i år kjøpte Agder Gruppen rettighetene til Normet Esslift og startet opp produksjonen av arbeidsplattformer for bruk i tunnel. Oppkjøpet gjelder IP-rettigheter, produksjonsunderlag, tegninger, deler og ettermarkedet for produktene som ettervert skal produseres hos Agder Gruppen i Flekkefjord.

Agder Gruppen har satt seg fore å bli den foretrukne totalleverandøren til entreprenørene i Norden.

Opphav og kilder: Agder Gruppen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109