23948sdkhjf

Etterspørselen har økt: Rental.one og Hesselberg inngår samarbeid

Hesselberg har i skrivende stund allerede levert syv Komatsu-gravere, valsetog og diverse utstyr fra Bomag til Rental.one, står det i en pressemelding fra Hesselberg:

Innkjøpssjef Kenneth Folkvord og daglig leder Kjetil Friestad hos Rental.one kan fortelle at det er god fart i markedet og at etterspørselen på maskiner øker. To av de nyinnkjøpte gravemaskinene, Komatsu PC78US-11 er allerede i arbeid ute i henholdsvis Bergen og på Jæren, og Bomag BW226 25T valsetog er for tiden på prosjekt i Nord-Norge.

Satser 

Kenneth i Rental.one er fornøyd med å ha inngått innkjøpsavtale med Hesselberg.

- Vi satser stort på utleie av anleggsmaskiner i hele Norge, og vi føler oss godt ivaretatt og verdsatt som kunde hos Hesselberg. Vi har flere spennende ting på gang med Hesselberg fremover, forteller Kenneth.

Gøy å være med på laget

- Rental.one tilbyr nye og moderne anleggsmaskiner, biler og utstyr, og deres visjon er å lede an innen miljøvennlig teknologi og kostnadseffektive løsninger, da er det veldig gøy å være med på laget og bistå med at deres utleiepark er spekket med kvalitetsmaskiner fra oss, forteller salgsansvarlig I Rogaland for Hesselberg Maskin, Trond Sandanger.

- Vi setter stor pris på denne tilliten og gleder oss til samarbeidet fremover, sterkere sammen, avslutter Andreas Corwin, administrerende direktør i Hesselberg Maskin.

Kilde: Hesselberg Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094