23948sdkhjf

Betong-fusjon: Optimera stivner ikke i betongmarkedet

Selskapet etablerer nå en egen betongspesialist-divisjon gjennom sammenslåing av datterselskapene Rencon og Hansmark.

BETONG + BETONG: Oppkjøp av Hansmark og Rencon inngår i Optimeras satsing på betong- og anleggssektoren - og er dermed en komplett samarbeidspartner for storkunder også i byggegropa og på anleggssiden.

Under Rencon-navnet vil den nye divisjonen også få landsdekkende varelegging og distribusjon.

– Som divisjon i Optimera vil Rencon bidra  til kunder innenfor betong og anlegg. Varelegging ved vårt nye sentrallager i Vestby og logistikklager i Tromsø er håndfaste eksempler på dette, sier administrerende direktør Erik Tønnesen i Optimera.

Jarle Kristiansen tiltrådte stillingen som divisjonsdirektør 1. mars i år. Han har jobbet i Hansmark siden 2019.

Etter sammenslåingen har Rencon avdelinger i Bergen, Sandnes, Kristiansand, Oslo og Trondheim. Virksomheten inkluderer også et topp moderne renoveringsanlegg på Ilseng i Innlandet fylke. Renoveringsanlegget kan raskt klargjøre utleieutstyr for ny bruk.

– Vi ønsker å få ventetiden ned og servicegraden opp i vår bransje. Investeringer i nytt utleiemateriell, effektivisering av renovering og digitalisering er viktig i forhold til dette, sier direktør Jarle Kristiansen i Rencon.

Virksomheten får totalt 70 medarbeidere og en årlig omsetning på ca. 300 mill. kroner. Samtlige av de seks avdelingene inkludert Ilseng-anlegget er Miljøfyrtårnsertifisert. 

Rencons utnyttelse av kapasitet i Optimeras logistikkvirksomhet og -lagre vil også ha betydelig miljømessig effekt.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Optimera

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078