23948sdkhjf

Storfusjon: Nor-log AS blir gigantisk transportkonsern

TUNG FUSJON: I en kort pressemelding sent i går kveld skriver konsernsjef i Nor-log Gruppen, Lars Brøttem, at Nor-log Gruppen AS fusjonerer alle transportselskap.

- For å samle styrken i vårt nettverk og sikre en enda større fleksibilitet og kvalitet for våre kunder, fusjonerer Nor-log Gruppen sine transportselskap til ett transportselskap med lokale regioner i stedet for selskap, skriver Brøttem i pressemeldingen.

Hva betyr det? Jo, at Miniekspress-selskapene, Suldal Transport AS, Royal Thermo AS, Tonnesbilan AS, Nor-log Møre AS, Nor-log Thermo AS og Nor-log Transport AS fusjoneres til ett transportselskap under navnet Nor-log AS.

- Regionene skal sikre sterk lokal tilstedeværelse, og ivareta lokal kundedialog og drift slik som de lokale transportselskapene gjør i dag. Vi skal fortsette å bygge en sterk transportkultur med lokal forankring, faglig stolthet og innovative løsninger på samme måte som vi har gjort i de lokale transportselskapene opp gjennom årene, skriver Brøttem.

Målsetting fra konsernet er at fusjonen skal være gjennomført innen 1. desember i år.

Etter det Tungt erfarer representerer Nor-log-bedriftene en samlet omsetning på nær 1,8 milliarder kroner (2021-tall), og er dermed allerede en av de største transportgrupperingene i Norge. Grafikken under viser moderselskapet, ikke alle døtrene.

Regnskapene for de enkelte transportselskapene i Nor-log finner du også i vår store liste over alle godstransport på vei-selskaper, klikk her.

Kilde: Pressemelding fra Nor-log, proff.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.127