23948sdkhjf

Topp fem hos Norsk Scania: Fra Borgeskogen til Bratislava

Norsk Scanias lag til den europeiske finalen i Scania Top Team-konkurransen er klar. «Top Fem» fra Borgeskogen gikk til slutt av med seieren, og gjør seg nå klare til å representere de norske fargene i Bratislava 8. oktober.

FEM PÅ TOPP: Top Team-programmet i Scania går over to år, med lag fra 60 land og mer enn 8000 deltagere. Lagene konkurrerer først i teoretiske runder hvor de slås ut.

- Det er en tøff konkurranse, men også en mulighet for våre teknikere til å vise at de er de beste av de beste, sier Erlend Emilsen ved Scanias Kompetansesenter.

- Før Top Fem skal til Europafinalen skal vi ha en ekstra «drillerunde» med dem her på Kompetansesenteret, slik at de skal være best mulig rustet til finalen. Laget har høy kompetanse og har allerede vært i èn verdensfinale, så dette kan gå veien igjen, tror Emilsen.

Lagene som møttes i den nasjonale finalen var Verdal, Stavanger, Molde, Narvik og Borgeskogen.

Konkurransen besto av fem tekniske arbeidsstasjoner hvor de måtte diagnostisere og løse mekaniske og elektriske problemer med lastebiler, busser og industrimotorer. En tung post med mange teorispørsmål skulle også besvares. Alle postene hadde i tillegg en tidsfrist som la et enda større press på deltagerne.

Etter en lang dag med krevende oppgaver vant til slutt laget fra Borgeskogen utenfor Tønsberg. Laget består av Gunne Stokland, Kenneth Avdal, Bjørn Martin Muggerud, Trond Linnerud og Steinar Skjeggerød.

Distriktsjef på Borgeskogen, Petter Nordland, fulgte teamet hele dagen. - Jeg er veldig imponert over teamet, og det er veldig gøy å se dem bli belønnet for innsatsen. Og jeg er selvfølgelig veldig stolt over at de nå skal representere Norge i Europafinalen.

Kilde: Pressemelding fra Norsk Scania

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109