23948sdkhjf

Dyrsku’n 2022: Folket strømmer til fredag formiddag

Lange køer og god stemning i Seljord allerede.

DYRISK TUNGT: Dette er tradisjonsrike saker. Første gang arrangert i 1866. Denne helgen ventes opp mot 100.000 besøkende fra hele landet.

Og for de av våre lesere som ikke har vært der - dette handler ikke bare om dyr, men er så til de grader en tung markedsplass for dem som kjøper og selger anleggsmaskiner og lastebiler.

Og det er vel blandingen av alvor og skjemt, tungt og lett, dyr og redskap og underholdning som gjør Dyrskun så attraktiv.

Er du der nå eller senere i helgen? Send oss gjerne et stemningsbilde eller fire - eller video - på email til desken@tungt.no, eller på PM via vår facebookside.

Redaktør Fredrik Saugstad fra AnleggsMagasinet er på plass og har sendt oss noen første bilder.

- Det er utrolig bra stemning her i dag. Det har bare vært åpent en drøy time, og det er likevel masse folk rundt i gatene. Og uansett hvilke stand jeg er innom, så er det så mye hilsing at det virker som alle på Dyrskun kjenner hverandre!

- Det er lenge siden forrige Dyrskun i 2019. Er det noe nytt med arrangementet?

- De mest åpenbare er vel at det er mer av alt. Mye mer anleggsutstillere, mange flere matutsalg, mer jordbruksredskap. Kort sagt mer av alt?

- Tror du på besøksrekord også?

- Det er litt tidlig å si, men det har vært noen breiale anslag om over 100.000 besøkende. Jeg tviler litt på at det går, men det hadde vært kult.

- Men oi, her fyres det opp en gråtass med rake rør. Jeg løper bort og lager en video. Vi snakkas :)

Opphav og kilder: AnleggsMagasinet og Tungt.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.1