23948sdkhjf

Optimera kjøper seg opp i nord, blir landsdekkende på prefab

Med Hamco Bygg i porteføljen, blir Optimera Byggsystemer landsdekkende på prefab av bygningselementer, precut, takstoler og garasjer.

KJØPT OPP: Hamco Bygg holder til i Rossfjordstraumen i Midt-Troms. 

Ved kjøpet av Hamco Bygg fra Hamco Holding og vil Optimera Byggsystemer dermed også dekke Nord-Norge i tillegg til resten av landet.

– Kundene har etterspurt oss i nord. Derfor kjøper vi opp en veldrevet, godt etablert virksomhet, sier Ståle Sagstuen, direktør for Optimera Byggsystemer.

Overtagelsen skjer fra 3. oktober 2022.

Hamco har 3000 kvadratmeter produksjonslokaler og vil utvide med ytterligere 1200 kvadratmeter fra neste høst. Produksjon og salg av precut og takstoler vil starte opp på nyåret 2023. Hamco-garasjene blir tilgjengelige gjennom Optimera og Montèr.

Hamco Bygg omsatte for 33 mill. kroner i 2021. Dagens eiere Rita Myrvang og mannen Vidar Furre fortsetter i virksomheten, samt som eiere av eiendom med bygninger.

Myrvang overtok virksomheten og som daglig leder i 2003 etter faren Hans Myrvang, som startet opp i 1979. Myrvang, Furre og 12 øvrige medarbeidere fortsetter som før i bedriften.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Optimera

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078