23948sdkhjf

Sørvest Betongsaging blir en del av Norsk Gjenvinning

Nordic Demolition, som er en del av Norsk Gjenvinning, kjøper Sørvest Betongsaging (SVB) for å styrke konsernet innen ombruk av by og bygg i Stavanger-området.

TUNGT KJØPT: – SVB er en solid aktør i et område av Norge hvor vi ikke er representert. Både selskapet og markedet i Stavanger med omliggende områder er spennende, sier divisjonsdirektør Are Strøm i en pressemelding.

Oppkjøpet gjøres av Nordic Demolition (ND), som er et datterselskap i Norsk Gjenvinning-konsernet, og Norges største aktør innen riving og ombruk av bygg. Aksjene overtas hundre prosent.

SVB ble stiftet i 1994 av Dag Inge Slettebø, som er leder av selskapet i dag. Selskapet omsetter for rundt 50 MNOK i 2022, og har 25 medarbeidere. ND opererer i hele Norge og omsetter for rundt 1,1 Mrd NOK.

– Sørvest Betongsaging er et flott selskap, men vi så at det var behov for å utvikle oss og ta det til neste nivå. Jeg gleder meg til å ta selskapet med inn i en ny fase, sier Dag Inge Slettebø, daglig leder i SVB.

SVB opererer i Rogaland og Haugesunds-området og driften av SVB vil i høy grad bli som før overtakelsen, samtidig som det innebærer muligheter for samarbeid og videre utvikling.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Multiconsult avsluttet 2022 med knalltall
Pon Equipment Norge har fått ny sjef: Ole-Petter Holene (46)
Scania Winter 2023 - tid for omstilling
Veidekke: Bygger enda flere boliger på Lillestrøm
Tyveriraidene: Krise på mandag, fikset på torsdag - kostnad over 300.000 kroner
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.157