23948sdkhjf

Sørvest Betongsaging blir en del av Norsk Gjenvinning

Nordic Demolition, som er en del av Norsk Gjenvinning, kjøper Sørvest Betongsaging (SVB) for å styrke konsernet innen ombruk av by og bygg i Stavanger-området.

TUNGT KJØPT: – SVB er en solid aktør i et område av Norge hvor vi ikke er representert. Både selskapet og markedet i Stavanger med omliggende områder er spennende, sier divisjonsdirektør Are Strøm i en pressemelding.

Oppkjøpet gjøres av Nordic Demolition (ND), som er et datterselskap i Norsk Gjenvinning-konsernet, og Norges største aktør innen riving og ombruk av bygg. Aksjene overtas hundre prosent.

SVB ble stiftet i 1994 av Dag Inge Slettebø, som er leder av selskapet i dag. Selskapet omsetter for rundt 50 MNOK i 2022, og har 25 medarbeidere. ND opererer i hele Norge og omsetter for rundt 1,1 Mrd NOK.

– Sørvest Betongsaging er et flott selskap, men vi så at det var behov for å utvikle oss og ta det til neste nivå. Jeg gleder meg til å ta selskapet med inn i en ny fase, sier Dag Inge Slettebø, daglig leder i SVB.

SVB opererer i Rogaland og Haugesunds-området og driften av SVB vil i høy grad bli som før overtakelsen, samtidig som det innebærer muligheter for samarbeid og videre utvikling.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078