23948sdkhjf

Moldskred AS er oppkjøpt

Moldskred AS er et arkitekt- og ingeniørfirma som hovedsakelig opererer i Møre og Romsdal, og alle de 19 erfarne rådgiverne i selskapet blir med videre i Norconsult.

NORCONSULT VOKSER: Det er Norconsult som kjøper rådgivningsselskapet Moldskred AS - for å styrke seg innen industri og akvakultur på Nord-Vestlandet.

Den 1. oktober blir Moldskred AS en del av Norconsult. - Moldskred AS er blant landets mest erfarne rådgivere innen landbaserte akvakulturprosjekter, og Norconsult vil med dette styrke både kompetanse og kapasitet. Vi kan nå tilby komplette rådgivertjenester i den næringen, sier Vegard Jacobsen, konserndirektør Norge Regioner.

Landbasert oppdrett

Moldskred AS har blant annet vært underleverandør til Artec Aqua AS som prosjekterende for Salmon Evolution AS på deres landbaserte fiskeoppdrettsanlegg, et anlegg som er under utbygging på Indre Harøya i Hustadvika kommune.

Her har Moldskred bistått med tjenester innenfor arkitektur, byggeteknikk, BIM-koordinering, og de har vært ansvarlig søker.

- Moldskred AS har gode relasjoner i akvakultursegmentet som vi søker å videreføre og utvikle slik at kundene våre kan føle seg trygg på at vi har nok ressurser og kompetanse til å supplere med spesialfag om kundene ønsker det. , sier Arne Grim Maurstad leder for Norconsult Sunnmøre.

Bred portefølje

I tillegg til akvakultur har Moldskred AS levert rådgivningstjenester til store prosjekter som for eksempel privatskoler, boliger og næringseiendom. Moldskred AS utfører også design og prosjektering av flytende betongkonstruksjoner for Ulstein Betong Marine AS.

– Norconsult ser frem til å få 19 nye og erfarne medarbeidere fra Moldskred AS med på laget. Vi vil da telle mer enn 90 medarbeidere på Sunnmøre og vil søke å samlokalisere oss så snart som mulig for å oppnå hurtig integrering, sier Arne Grim Maurstad.

– Vi ser at firmaet vårt er bedre tjent med å bli del av et større, mer robust miljø, sier daglig leder i Moldskred AS Sindre Moldskred.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Norconsult

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.114