23948sdkhjf

Nytt Stjørdal-team: Montér styrker virksomheten

Nyetablering i Stjørdal vil bli drevet av lokale eiere.

FINE FOLK: Med 15 milliarder kroner i årlig omsetning er Optimera sterke på salg og distribusjon av byggevarer i Norge blant annet gjennom kjedene Optimera Proff og Montér.

– I Trondheim og omegn står vi allerede ekstra sterkt overfor proffmarkedet med to Optimera Proffsenter. Nye Montér Stjørdal vil bidra til å styrke oss overfor både privat- og proffmarkedet i regionen, mener direktør Sondre Opheim i Optimera Handel.

Det nye byggevarehuset er en lokalt eid forhandler i Montér-kjeden. 

- I Montér-kjeden får vi tilgang til masse byggevarer til gode priser. Byggevarehandel i dag handler både om dette og tilknyttede tjenester som bidrar til forenkling og effektivisering av byggingen, mener daglig leder Per Arne Hoff i Montér Stjørdal.

Hoff har bakgrunn som tømrer og fra vindus- og dørforhandler Tore Ligaard. Han har samlet erfarne medarbeidere fra byggevarebransjen til å drive det nye byggevarehuset.

Kundene vil finne en innebutikk på 1000 kvadrat som inkluderer egen kjøkkenutstilling og en utebutikk på 1200 kvadrat under tak med mulighet for å kjøre inn for enkel opplasting.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078