23948sdkhjf

Bauma 2022: Nytt konsept fra Rototilt

Skal gi maskinføreren bedre kontroll.

Rototilt på Bauma 2022: Rototilt Control (RC-serien) den nyeste satsingen fra tiltprodusenten skal gi bedre kjørbarhet, økt effektivitet og ny teknologi i førerhuset.

Konseptet som blant annet innebærer en ny tiltrotatorserie, et nytt styresystem og en app for fjernstøtte, blir lansert under Bauma i München 24.–30. oktober og navnet avslører litt hva det handler om. RC-serien innebærer høyere presisjon ved bruk av tiltrotatorens funksjoner.

Displayet i RC System har ny design som er utviklet i samarbeid med et produktdesignbyrå, og det er testet av Rototilt sammen med reelle sluttbrukere. Det har ny berøringsskjerm, og det gjør at man kan betjene sikkerhetslåsen SecureLock direkte i displayet med bare to knappetrykk. Sammen med øvrige produkter lanserer Rototilt i tillegg en ny mobilapp som gjør det mulig med fjernstøtte av tiltrotatorer i RC-serien fra serviceleverandører og forhandlere.

- Alle funksjonene du liker i dagens styresystem, blir med videre, men i praksis har vi utviklet helt ny programvare og helt nytt display, som samtidig er tilpasset fremtidens gravemaskiner og integrasjoner. Appen RC Connect er en forlengelse av vår satsing på mer tilgjengelig service kombinert med den nye teknologien i førerhuset, forklarer produktsjef Caroline Jonsson.

De oppgraderte tiltrotatorene blir tilgjengelige for maskiner mellom 10 og 43 tonn. 

Rototilt Control kort forklart:

  • Ny serie tiltrotatorer med blant annet bedre energieffektivitet, trykkompensert hydraulikk og mulighet for ettermontering av QuickChange
  • Nytt styresystem med berøringsskjerm og enklere betjening av SecureLock
  • Mobilapp for fjernstøtte fra forhandlere og serviceleverandører

Opphav og kilder: Rototilt

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094