23948sdkhjf

Holtan + Tuft: Skal serie-produsere torpedobiler i Norge

Dagens artigste melding for dem som synes lastebil er noe mer enn lastebil: Det offentliggjøres samarbeid mellom Tuft Custom Service og Holtan Bil.

SNUTEEKSPERTER: To av de tyngre navnene i lastebilbransjen her til lands - for dem som søker det ekstraordinære - er Rune Holtan og Ole Gunnar Tuft.

De representerer hhv Holtan Bil og Tuft Customservice. I dag skriver Rune følgende i pressemelding til redaksjonen:

- Etter å ha solgt snuter for Vlastuin i noen år, har vi samlet erfaring på hvordan dette tas imot i markedet og ikke minst hva kunden har for preferanser. Ole Gunnar og sønnene på sin side allerede bevist at de kan.

Serieproduksjon på Vestlandet, Scania i fokus

- Når vi nå går i samarbeid og setter dette i system vil vi være i stand til å gjøre en serieproduksjon fra Vestlandet som kommer til å bli synlige på messer i Europa i årene som kommer, skriver Holtan.

Holtan og Tuft kommer i første omgang til å konsentrere seg om Scania med R-hytte, og begrunner det med at "kundemassen er opptatt av utseende, kvalitet og old school image i ny innpakning".

- Vi skal innfri på alle områder. Grunnen til R-hytte, er å komme lavere for å kunne se store deler av panseret fra førerplass hvilket vi opplever som en stor del av kundeopplevelsen.

Hvorfor i Norge? Fordi vi kan.

Snutekameratene understreker at de tegner i Norge. Produksjon blir gjort i Norge. Braketter og støping av plast, ja alt blir gjort i Norge.

- Dette sikrer også rask tilgang på deler ved skade,. forklarer Holtan. Alle avgjørelser og veivalg i prosessen er gjort etter planlagt arbeid fra Tuft Custom Service.

OG: Bilene leveres ferdig registrert.

- Bilene kjøper kundene selv hos sin lokale Scania selger. Vi opptrer bare som en ren påbygger, forklarer Holtan.

Men anbefalt spesifikasjon i forhold til bruksmønster, tilbud og ordrelegging gjøres hos Holtan Bil.

Snutepakkepris

Holtan kaller opplegget serieproduksjon, og i pakken ligger blant annet snute, sideskjørt, karosserideler ferdig lakkbehandlet, rustfrie syvtoms eksosrør over tak.

Og godkjenning fra Statens vegvesen... Foreløpiog produskjonsplan ser sånn ut:

  • Nr 1. Krokbil, antas ferdigstilt mars 2023, er solgt
  • Nr 2. En  660 hk tandem trekker, ferdigstilles juni 2023, er holdt av
  • Nr 3. En  660 hk tandemtrekker, ferdigstilles september 2023, er ledig

Opphav og kilder: Pressemelding fra Holtan Bil

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.083