23948sdkhjf

Nytt om navn: Edmund Varhaug tilbake hos KVX

Edmund Varhaug har kommet tilbake til KVX:

Med 40 års erfaring skal han hjelpe kunder med å finne riktige tenner og slitedeler med best mulig ytelse og totaløkonomi, står det i en pressemelding fra KVX (Komatsu KVX LLC), som er norsk produsent av tenner og slitedeler til skuffer for gravemaskiner og hjullastere.

Stangeland og Brøyt

De siste to-tre årene har Varhaug jobbet i Stangeland Maskin med salg av brukte maskiner. Entreprenør Stangeland og KVX er de som har preget det meste av Varhaugs lange karriere i anleggsbransjen, en karriere som startet hos en annen storhet i bransjen: Brøyt.

Han begynte som læregutt i sveising i Brøyt i 1981, mens brødrene Kristian og Ingebret Søyland fremdeles var aktive eiere og ledere i selskapet. Der var han i et par før, før han begynte som maskinfører i Stangeland.

Fra Stangeland tok han steget over til Komatsu-importør Hesselberg Maskin, der han jobbet som maskinselger i syv år. Det var etter de syv årene han kom til KVX, der han i over ti år var selger med ansvar for Norden.

Første arbeidsdag i oktober tiltrådte Edmund Varhaug (59) en ny stilling som produkt- og applikasjonsspesialist i KVX. Det var en svært fornøyd administrerende direktør Carsten Bo Andersen som ønsket den erfarne og kunnskapsrike spesialisten velkommen inn porten i forrige uke. 

– Det er med stor glede jeg kan annonsere at Edmund Varhaug er tilbake hos KVX. Han har 40 års erfaring med bransjen vår, og utrolig stor kompetanse på KVX produkter. Edmunds retur utgjør en betydelig styrking av vårt servicetilbud overfor kunder, sier Andersen. 

 Selv ser Edmund Varhaug fram til å starte opp hos KVX. 

 – En solid og god arbeidsgiver der vi får arbeide med fantastiske produkter, sier han. 

Opphav og kilder: KVX LLC

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079