23948sdkhjf

Storkontrakt: Bravida skal levere brannsikkerhet til Oslobygg

Avtalen hadde oppstart 1. oktober, og har en varighet på fire år med en anslått verdi på 100 millioner kroner.

KONTRAKT: Oslobygg skal de nærmeste årene investere stort i utvikling av byområder. Bravida skal levere tjenester innen brann og sikkerhet til skolene i Oslobygg KF sin eiendomsportefølje, 650 skolebygg fordelt på 177 skoler. 

- Dette er en viktig avtale for Bravida og en viktig avtale for forretningsområdet fire & security. Vi er ydmyke ovenfor tilliten vi er vist av Oslobygg KF, sier Frode Ljunggren Andersen, avdelingsleder for Bravida Norges avdeling for fire & security i Oslo.

Best uttelling på...

Om kontraktsinngåelsen skriver Oslobygg at Bravida blant annet er leverandøren med best uttelling på pris, prosjektleder og oppdragsforståelse.

– Vi har over lang tid jobbet målrettet og strategisk for å vinne denne kontrakten og jeg vil berømme de hos oss som har gjort dette mulig, sier divisjonsdirektør for Bravida Norges divisjon Østlandet, Øyvind Hagen.

Flere medarbeidere søkes

– Vi har ressursene vi skal bruke på denne rammeavtalen, men vi ser ut ifra den totale veksten til forretningsområdet at vi må rekruttere flere nye kompetente teknikere i tiden som kommer, sier Joakim Malming, serviceansvarlig i Bravida Norges avdeling for fire & security i Oslo.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Bravida

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094