23948sdkhjf

RA1 kjøper Morgedal Entreprenør

Oppkjøpet skal komplettere Ra1 Gruppen som allerede er etablert aktør innen bygg og betong.

RA1 Gruppen AS har inngått avtale om oppkjøp av Morgedal Entreprenør AS (ME):

RA1 Gruppen er fra før etablert som aktør innen bygg-, eiendom-, jernbane- og betongrelatert anleggsvirksomhet. Kjøpet av Morgedal Entreprenør AS kompletterer Ra1 Gruppen som totalleverandør i bygg- og anleggsmarkedet og styrker gruppens kompetanse og kapasitet innenfor masseforflytning og grunnarbeider, skriver RA1 i en pressemelding torsdag 13.oktober.

40 ansatte

Morgedal entreprenør AS er en maskinentreprenør lokalisert i Telemark. Morgedal entreprenør har siden oppstarten for 11 år siden blitt en betydelig aktør i infrastruktur-markedet. Selskapet har i dag ca 40 medarbeidere og det forventes en omsetning på 125 mnok for inneværende år.

- Vi er veldig glade for at Morgedal Entreprenør har valgt å bli en del av Ra1 Gruppen. Med ME på laget styrker vi vår kompetanse på tyngre infrastrukturprosjekter innenfor veg, bane, VA, og kraft. Dette oppkjøpet vil ruste Ra1 til å bli en mer komplett samarbeidspartner for våre kunder. Vi har lært ME å kjenne gjennom tidligere samarbeidsprosjekter og er sikre på at denne gjengen vil passe godt inn sammen med resten av RA1-familien. Vi ser med stor entusiasme frem til å bygge Ra1 videre sammen med våre nye kolleger fra ME, sier daglig leder i RA1 Gruppen, Geir Nesland Nilsen.

Etter oppkjøpet av Morgedal Entreprenør vil RA1 Gruppen telle ca 150 medarbeidere. Gruppen forventer en omsetning på ca 500 mnok for inneværende år og har målsetting og ambisjoner om ytterligere vekst i årene som kommer.

Avtalen som er inngått innebærer at Ra1 Gruppen kjøper 100 % av aksjene i Morgedal Entreprenør.

Eierne i Morgedal Entreprenør Helge Andersen Byggland og Bjørn Tore Andersen går inn som deleiere i RA1 Gruppen. Medeier i Morgedal Entreprenør, Rune Landsverk, selger seg ut av selskapet i forbindelse med gjennomføringen av oppkjøpet.

Opphav og kilder: RA1 Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094