23948sdkhjf

NetOnNet tilbyr samme dags levering syv dager i uken

Som eneste elektronikkjede tilbyr NetOnNet nå hjemlevering samme dag man bestiller varen – syv dager i uken.

Med sitt siste leverandørpartnerskap, står Porterbuddy for leveransetilbudet som sikrer at kunder på store deler av Østlandet får sine elektronikkprodukter fra NetOnNet allerede samme dag. Også lørdag og søndag.

– Det å kunne tilby flere ulike leveransetyper, avhengig av kundens behov, er noe vi vet er viktig for konsumentene. Med Porterbuddy tilbyr vi en leveranseløsning som ved siden av å være blant de mest bærekraftige, også er svært fleksible. Dette gjør at vi som eneste aktør i bransjen kan levere alle syv dagene i uken – selv med bestilling samme dag, hevder Peter Andersson, Head of Operations i NetOnNet Norge i en pressemelding.

Omfatter store deler av Østlandet

Det har allerede vært mulig å bestille med denne løsningen i noen uker og i følge Andersson er resultatene så langt positive.

– Vi ser allerede at det er stor interesse for å få sine produkter hjem også i helgen. Når du først har bestemt deg for å handle et produkt - enten det er en ny PC eller en mobiltelefon - så vil mange gjerne ha produktet raskt hjem. Nå kan vi tilby dette også gjennom Porterbuddy til store deler av Østlandet, tilsvarende omtrent én tredjedel av Norges befolkning.

Ved siden av å levere allerede samme dag hele uken på Østlandet vil Porterbuddy også kunne levere innen få dager for NetOnNet i områdene rundt Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Bærekraftige leveringsløsninger

– Både for oss og NetOnNet er miljø en hovedfaktor når vi planlegger logistikk og derfor benytter vi cargo-bikes til distribusjon i Oslo sentrum, sier Kjetil Sundby, Key Account Manager i Porterbuddy. Han legger til at syklene rommer akkurat det samme som en bil ville gjort med plass til 70-100 leveranser i én cargo-bike og benyttes både på sommeren og vinteren.

– De er spesielt godt egnet for distribusjonen i Oslo sentrum med få parkeringsplasser og stengte gater. Samtidig er det viktig å tilby denne type miljøvennlige leveranser. Bærekraft og miljø er viktig både for NetOnNet og oss, og derfor gjøres stort sett alle andre leveranser med elbiler, legger han til.

Peter Andersson sier at samarbeidet med Porterbuddy bidrar til å komplettere leveranseløsningene til NetOnNet og vil gi kundene enda flere alternativer når de skal velge hvordan og når de vil motta pakkene.

– Ved siden av Porterbuddy leverer også PostNord for oss slik at vi dekker hele landet, enten ved hjemlevering på dør, i postkasse eller på et utleveringssted. Vi har også et partnerskap med Best samt Posten Norge. I tillegg kan du velge om du vil hente varene i en Lagershop, legger han til.

Opphav og kilder: NetOnNet

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125