23948sdkhjf

Nytt konsept fra Rototilt

Rototilt Control, den nyeste satsingen fra Rototilt, gir bedre kjørbarhet, økt effektivitet og ny teknologi i førerhuset. Konseptet innebærer blant annet en ny tiltrotatorserie, et nytt styresystem, joysticks og en app for fjernstøtte.

«Kravene til ny teknologi, kjørbarhet og brukervennlighet blir stadig høyere. Rototilt Control er vårt svar på det behovet vi ser øker i markedet» forteller produktsjef Caroline Jonsson.

For Rototilts tiltrotatorer innebærer Rototil Control høyere presisjon ved bruk av tiltrotatorens funksjoner. I tillegg til brukervennlighet og kontroll innebærer det økt energi- og drivstoffeffektivitet.

«Maskinens hydraulikk trenger ikke å bruke mer effekt enn nødvendig for å drive tiltrotatoren, noe som sparer energi. Den nye hydraulikken gjør det mulig å bruke flere typer hydraulisk redskap allerede i grunnutførelsen, og den forbedrer samkjøringen med hydraulisk redskap» forklarer Jonsson.

RC System har en ny berøringsskjerm og det gjør at man kan betjene sikkerhetslåsen SecureLock direkte i displayet med bare to knappetrykk.

«Alle funksjonene du liker i dagens styresystem blir med videre men i praksis har vi utviklet helt ny programvare og helt nytt display som samtidig er tilpasset fremtidens gravemaskiner og integrasjoner» forklarer hun.

De legger også til rette for fremtidige tilpasninger mot maskiner takket være nye RC Joysticks. Caroline mener at det brukerne kommer til å legge mest merke til er den patenterte vinkeljusteringen og håndleddstøtten.

«RC Joysticks er designet i henhold til våre strenge krav til funksjonalitet og kvalitet. For oss er det helt naturlig å kunne levere et komplett system av tiltrotator og styresystem fra samme produsent slik at vi kan oppfylle bransjens strenge krav til sikkerhet og CE-merking» forteller Caroline.

Sammen med øvrige produkter lanserer Rototilt i tillegg en ny mobilapp som gjør det mulig med fjernstøtte av tiltrotatorer.

Om Rototilt

Rototilt® er et internasjonalt selskap, og vår suksess er basert på langsiktig og målrettet utvikling av produkter og prosesser – alltid med gravemaskinføreren i fokus. Det startet med utviklingen av verdens første tiltrotator, og i dag har vi et stort produktutvalg av maskinfester, tiltrotatorer, redskap, styresystemer og smarte løsninger som lar deg gjøre mer.

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062