23948sdkhjf

Arbeidsbiler: Europas største varebilsenter åpner i Oslo

Denne uken åpner RSA BIL Varebilsenter sitt Megastore på Ensjø i Oslo - som de hevder blir det største av sitt slag i Europa.

VAREBILER: RSA Bil, som altså er en norsk bilforhandlerkjede med 11 butikker rundt i landet, har først og fremst varebiler fra merkene Maxus, Isuzu og BYD.

Det første og siste av disse tre merkene er altså kinesiske og utelukkende elektriske.

RSA Bil har nå fått et 4.000 kvadratmeter lokale på Ensjø til formålet, som vil være åpent for både privat- og næringskunder. "Megastore-konseptet", som de kaller det, leverer varebiler med lasterom fra 2,2 til 20 kubikkmeter.

  • Maxus har vært på det norske markedet siden 2019, og har altså på kort tid blitt en solid aktør med et bredt spekter av elektriske person- og varebiler. 
  • Isuzu D-MAX er nærmest det stikk motsatte, en enkelt dieselmodell utgjør hele tilbudet. D-MAX kom i ny utgave ifjor.
  • BYD er på sin side plass med el-varebilen ETP3 – en elektrisk varebil med 3,5 kubikkmeter varerom og opptil 310 km rekkevidde.

RSA varsler samtidig at det neste år også kommer mindre elektriske lastebiler fra både Maxus og BYD.

- Vi ønsker å revolusjonere varebilmarkedet med fokus på rask levering og høy ekspertise på elektriske varebiler og pickuper, forklarer sier Rune Hegstad, direktør i RSA BIL.

- Vi kommer blant annet til å innføre konsepter som 2-timers leveringsgaranti på utvalgte modeller, og andre modeller vil få 24-timers leveringsgaranti, 

RSA BIL er nå i gang med å etablere egne varebilavdelinger i sine butikker over hele landet, hvor samtlige  har ansatt egne varebilspesialister.

Opphav og kilder: Pressemelding fra RSA Bil

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078