23948sdkhjf

Største ordren på helelektriske maskiner i Norge

Rental Group forplikter seg til å tilby totale løsninger på nullutslippsmaskiner, også på tunge maskiner.

Tung bestilling av Rental Group under årets Bauma: Rental Group har bestilt 30 helelektriske tunge anleggsmaskiner fra Pon Equipment.

Maskinene som inngår i bestillingen er 18 stk. 950 electric 20-tonns hjullastere, 3 stk. 330 Z-Line 35-tonns gravemaskiner, 3 stk. 395 100-tonns gravemaskiner, 3 stk. 352 50-tonns frontgravere og 3 stk. 988 60-tonns hjullastere. 

Tydelige signaler

Daglig leder i Rental Group Machine, Pål Brandvold, er klar på at de skal ligge i front også på helelektriske anleggsmaskiner både i det norske og svenske markedet. 

– Det er en del av vår strategi å kunne tilby totale løsninger også på nullutslippsmaskiner i tunge klasser.

Signalene fra de store byggherrene og det politiske miljøet i Norge er tydelige – så lenge de bærekraftige løsningene er tilgjengelige, så skal de benyttes i prosjektene som kommer. Det er en klar forventing fra vår side om at disse lovnadene holdes. Vi snakker om store investeringer, og for at dette skal være bærekraftig også for vår egen virksomhet og kundene våre, må dette prioriteres og vektes i anbudskonkurransene, sier Brandvold. 

Største enkeltordren

Ifølge Gunder Grimsrud, Key Account Manager i Pon Equipment, er dette den største enkeltordren de har fått på helelektriske anleggsmaskiner i Norge. 

– Bestillinger med et slikt omfang bidrar til at vi kan satse ytterligere både på utvikling og tempo i vårt arbeid innenfor nullutslippssegmentet. Vi jobber også kontinuerlig med å utvikle vår kompetanse innen rådgivning og service slik at kunder som Rental Group skal oppleve oss som en solid og helhetlig leverandør, sier Grimsrud.

Opphav og kilder: Rental Group

KLIKK for alle artikler i Tungt og fossilfritt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11