23948sdkhjf

Element Logic lanserer autonome mobile roboter

Element Logic inngår partnerskap med indiske Addverb Technologies og integrerer deres løsninger for autonome mobile roboter (AMR) i sin eksisterende portefølje.

Ifølge Element Logic åpner partnerskapet for nye muligheter ved å kunne tilby kunder fleksible løsninger for materialtransport, konsoliderings- og sekvenseringsbuffere før og etter plukkprosessen fra en AutoStore-løsning.

– AMR vil hjelpe våre kunder å forbedre sine interne prosesser, øke effektiviteten og tilby dem en raskere og mer pålitelig ordrebehandling, uttaler Hans-Jörg Braumüller, Group Design & Consulting Director i Element Logic.

Komplett løsning som kombinerer AutoStore og mobile roboter

I en pressemelding skriver Element Logic at Addverb tilbyr en unik kombinasjon innenfor internlogistikk av stasjonær og mobil automasjon og avansert programvare. Det indiske selskapet har ekspertise innenfor ende-til-ende lagerautomatiseringsløsninger basert på Industry 4.0, IoT og robotikk og har levert løsninger til kunder som Unilever, Flipkart, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola, Dabur med fler.

– Vi gleder oss til å gå inn i dette partnerskapet med Element Logic og vi er stolte av å få muligheten til å jobbe sammen med en så prestisjefylt aktør i bransjen, kjent i hele Europa og også globalt, sier Pieter Feenstra, Addverbs adm. direktør i EMEA-regionen. – Vår evne til å betjene markedets etterspørsel vil øke eksponentielt, og gir tilgang til en komplett løsning som kombinerer AutoStore-systemer og mobile roboter. Vi tror at den sterke porteføljen, innovasjonskompetansen og dybden av ressurser vi bringer sammen gjennom dette partnerskapet, vil åpne muligheter for oss til å skape enda mer verdi for våre kunder, fortsetter Feenstra.

Integrert svermteknologi og lasernavigasjon

I prosjekter hvor det er høy grad av variasjon i vareflyten vil AMRs fleksibilitet skille seg ut fra andre løsninger, heter det i pressemeldingen. AMR-en administreres via et intelligent styringssystem, med integrert svermteknologi og lasernavigasjon. De krever ikke faste, forhåndsdefinerte baner, da den definerer banen underveis. Hvis en hindring oppdages, justerer AMR-en banen for å navigere rundt objektet.

– Etter et intensivt søk på markedet etter en partner som kan støtte Element Logic i internasjonale prosjekter, har Element Logic funnet en veletablert teknologisk og pålitelig partner i Addverb, sier Håvard Hallås, Chief Commercial Officer i Element Logic. Han legger til at dette er et viktig skritt for å gi kundene deres et enda sterkere konkurransefortrinn ved å utvide porteføljen innen ende-til-ende lagerautomasjon.

Opphav og kilder: Element Logic

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094