23948sdkhjf

Element Logic lanserer autonome mobile roboter

Element Logic inngår partnerskap med indiske Addverb Technologies og integrerer deres løsninger for autonome mobile roboter (AMR) i sin eksisterende portefølje.

Ifølge Element Logic åpner partnerskapet for nye muligheter ved å kunne tilby kunder fleksible løsninger for materialtransport, konsoliderings- og sekvenseringsbuffere før og etter plukkprosessen fra en AutoStore-løsning.

– AMR vil hjelpe våre kunder å forbedre sine interne prosesser, øke effektiviteten og tilby dem en raskere og mer pålitelig ordrebehandling, uttaler Hans-Jörg Braumüller, Group Design & Consulting Director i Element Logic.

Komplett løsning som kombinerer AutoStore og mobile roboter

I en pressemelding skriver Element Logic at Addverb tilbyr en unik kombinasjon innenfor internlogistikk av stasjonær og mobil automasjon og avansert programvare. Det indiske selskapet har ekspertise innenfor ende-til-ende lagerautomatiseringsløsninger basert på Industry 4.0, IoT og robotikk og har levert løsninger til kunder som Unilever, Flipkart, Amazon, PepsiCo, Coca-Cola, Dabur med fler.

– Vi gleder oss til å gå inn i dette partnerskapet med Element Logic og vi er stolte av å få muligheten til å jobbe sammen med en så prestisjefylt aktør i bransjen, kjent i hele Europa og også globalt, sier Pieter Feenstra, Addverbs adm. direktør i EMEA-regionen. – Vår evne til å betjene markedets etterspørsel vil øke eksponentielt, og gir tilgang til en komplett løsning som kombinerer AutoStore-systemer og mobile roboter. Vi tror at den sterke porteføljen, innovasjonskompetansen og dybden av ressurser vi bringer sammen gjennom dette partnerskapet, vil åpne muligheter for oss til å skape enda mer verdi for våre kunder, fortsetter Feenstra.

Integrert svermteknologi og lasernavigasjon

I prosjekter hvor det er høy grad av variasjon i vareflyten vil AMRs fleksibilitet skille seg ut fra andre løsninger, heter det i pressemeldingen. AMR-en administreres via et intelligent styringssystem, med integrert svermteknologi og lasernavigasjon. De krever ikke faste, forhåndsdefinerte baner, da den definerer banen underveis. Hvis en hindring oppdages, justerer AMR-en banen for å navigere rundt objektet.

– Etter et intensivt søk på markedet etter en partner som kan støtte Element Logic i internasjonale prosjekter, har Element Logic funnet en veletablert teknologisk og pålitelig partner i Addverb, sier Håvard Hallås, Chief Commercial Officer i Element Logic. Han legger til at dette er et viktig skritt for å gi kundene deres et enda sterkere konkurransefortrinn ved å utvide porteføljen innen ende-til-ende lagerautomasjon.

Kilde: Element Logic

KLIKK for alle artikler i Lager og logistikk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Tessta G-Trench:Testet el-graver på Toten
38 konkurser i bygg og anlegg siste to uker
Bohus på Heia: Her er Norges kuleste møbellager
Ljotebø Transport AS: 50 år med Volvo og veivedlikehold
Flisa bru: Kan ha samme feil som Tretten bru
SE VIDEO: 430 tonn gjennom Oslos gater
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.125