23948sdkhjf

Kranbilfolket har stemt: Laksesvela til topps med kronglete varelevering

Med krana til topps. Her er de siste og beste bildene fra kranbilfolket.

TUNG KRANBILDEKÅRING: Den lukkede facebookgruppen "KRANBILFOLKET", kårer månedens bilde, og honorerer det med en plass som gruppens forsidebilde en hel måned.

For oktober var det Håkon Laksesvela, kranfører hos Rogalands-bedriften Verdal Kran & Kjetting AS, som gikk av med seieren. Bildet hans får pryde forsiden til facebookgruppen i hele november.

Laksesvela kjører en Scania R500 tridem, 2020-modell. Kranen er en Palfinger 78TM. Han venter på en Scania R540 med 92TM som står på bygging.

- På bildet leverer jeg materialer for Maxbo til en kunde ved Hafrsfjord i Stavanger, sier Laksesvela. Han har kjørt kranbil i fem år nå.

Dette oppdraget krevde litt ekstra tilpasninger for å komme frem.

- Jeg måtte stroppe vekk et tre for å komme inn på gårdsplassen, deretter senke bilen på lufta for å komme under taket, sier Laksesvela.

Han mener det beste med å kjøre kranbil er utfordringene, være løsningsorientert, at ingen dager er like, og at man kommer bort i mye trivlige folk.

Vinnerbildet kåres på facebook to rundt månedsskifte. En av gruppens to administratorer Hans Olav Askjer fra Olav Askjer Kran & Transport AS forteller hvordan vinneren kåres.

- Alle medlemmene i gruppen legger ut bilde i kommentarfeltet i en tråd, så må jeg telle likes på alle bildene. Det er fort 180-200 bilder som jeg må gå igjennom å se på. Det bildet med flest likes vinner og får pryde toppen av siden i en måned, sier Askjer.

Tungt.no har fått tillatelse fra gruppeadministrator til å vise bildene.

I bildekarusellen øverst på siden kan du se de ti bildene som fikk flest likes. Under her ser du de tre som kom nærmest vinneren.

Andreplassen gikk til Lars Klevengen som er daglig leder for Klevengen Transport.

Tredjeplassen gikk til Trond-Ivar Stensland.

Fjerdeplassen fikk Tony Fjereide som kjører for Sartor Drange.

I bildekarusellen øverst på siden kan du se alle de ti bildene som ble valgt ut til finalerunden for novemberbilde. 

Opphav og kilder: Tungt.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096