23948sdkhjf

Veidekke bygger boliger for 130 mill i Lilleby

Trondheim: Avtale med Lilleby Eiendom AS omfatter å oppføre leilighetsbygget Smelteverket 1 i fem etasjer med 41 boenheter og parkeringskjeller. Kontrakten er en totalentreprise.

FLERE EIERE: Byggearbeidene starter opp i januar med planlagt ferdigstillelse til sommeren 2024.

lilleby Eiendom eies med 50 prosent av Nordr Norge AS og 50 prosent av øvrige eiere, og det er Nordr som ivaretar byggherrerollen i prosjektet.

- Vi takker Nordr og de andre eierne i Lilleby Eiendom for nok et attraktivt oppdrag, etter utviklingen av det gamle industriområdet på Lilleby, som i mange sammenhenger fremstår som et foregangs­prosjekt innenfor moderne byutvikling, sier regiondirektør Torgeir Wiig i Veidekke Bygg Trøndelag.

Smelteverket 1 skal bli en boligblokk i fem etasjer over bakken med parkeringsanlegg og bod-område i kjelleren. De 41 leiligheter varierer fra 38 til 89 kvadratmeter.

- Vi har lykkes bedre enn mange i et turbulent marked, og vi er fornøyde med at vi sammen med Veidekke igjen kan starte byggingen av et nytt prosjekt uten forsinkelser, sier storbydirektør Anders Teodorsen i Nordr Trondheim.

Opphav og kilder: Pressemelding fra Veidekke

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.134