23948sdkhjf

Ny butikkløsning: Sluttkundene plukker ut av AutoStore

Frem til nå er det lagermedarbeidere som har plukket varer ut av en AutoStore. Nå blir teknologien også tilgjengelig for sluttkunden i butikk.

Med den nye «PickUpPort» kan forhandlere koble en luke til sitt AutoStore-system som vender ut i butikk og som kunder selv kan betjene når de velger «hent i butikk» etter en netthandel.

Med økt netthandel vokser også kravene til butikkenes leveringsalternativer. BOPIS (Buy online – pick up in store) er en modell flere forhandlere bruker for å få kunder til å komme tilbake til de fysiske butikkene, og for å øke salget i butikk, skriver AutoStore i en pressemelding

– Folk ønsker mer fleksibilitet og trenden med å handle på nett for så å hente i butikk har raskt blitt et attraktivt alternativ til hjemlevering. Det er enkelt, raskt og gir totalt sett et lavere karbonavtrykk, sier Carlos Fernández, produktsjef i AutoStore.

Med selskapets nye PickUpPort-løsning mener han at butikkene nå vil nå kunne få et kundevennlig «hent selv»-alternativ. Når en kunde gjennomfører en netthandel og velger «hent i butikk», vil bestillingen legges inn i AutoStore-systemet. En AutoStore-robot plukker varene, en ansatt på varehuset samordner bestillingen og den blir lagret. Når kunden kommer til butikken vil bestillingen bli hentet frem av en AutoStore-robot, og bli presentert i PickUpPort-luken. Deretter kan kunden selv ta ut varene sine. Ifølge AutoStore er det enkelt for butikkene å få den nye teknologien på plass i butikken, og de ansatte vil ikke trenge omfattende opplæring.

Skal være både sikker og brukervennlig

Ifølge Fernández har utviklerne av teknologien fokusert på sikkerhet og på å skape et brukervennlig design.

– Teknologien er enkel og trygg. Luken er alltid låst mens robotene henter varene til kunden. Når bestillingen er klar lyser en lampe for å gi et tydelig signal til kunden om at luken kan åpnes. Sikkerhet er ekstremt viktig for oss, påpeker han.

Den nye teknologien er tilgjengelig fra 15. november gjennom autoriserte AutoStore-partnere.

Kilde: AutoStore

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Ny tjeneste fra SVV: Reality-bilder fra norske døgnhvileplasser
TM for 20 år siden: Hvor ble snutebilene av?
DB Schenker etablerer nordisk fraktknutepunkt på OSL
Øveraasen med flere vinternyheter
Nestenulykker hver dag på rv. 3: Få bryr seg om nedsatt hastighet
Statens vegvesen: Avlyser konkurranse på E39 Glaskartunnelen
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
PlastForum NO

Send til en kollega

0.094