23948sdkhjf

Hagen Maskin og Arendal Anlegg sikrer E18 Liertoppen

Skal forhindre ras, utglidning av blokker og nedfall av steiner.

Starter rassikringsarbeid på E18 ved Liertoppen:

Tirsdag 15. november starter Statens vegvesen rassikringsarbeider ved E18 Liertoppen senter i sørgående kjøreretning. Arbeidet vil pågå til og med tirsdag 22. november. Arbeidene vil kunne pågå også kommende helg, dette avhenger av behovet for ekstra byggetid.

Utførende entreprenører er Hagen Maskin AS og Arendal Anlegg AS.

Arbeider om natten

På dagtid vil veien vil være åpent som normalt, med to kjørefelt for trafikken sørover. Det blir innsnevring til ett kjørefil fra kl. 21:00 til kl. 06:00 om natten mens arbeidene pågår. Dette gjøres for å forhindre ulykker. Første stenging blir tirsdag 15. november fra kl. 21:00.

 Arbeidene på E18 Liertoppen er et trafikksikkerhetstiltak som omfatter sikring av fjellskjæring og skråning og skal forhindre ras, utglidning av blokker og nedfall av steiner.

Prosjekt «Fjellsikring Oslo og Viken 2022»

Prosjekt «Fjellsikring Oslo og Viken 2022» omfatter sikring av fjellskjæringer og fjellskråninger langs riks- og europaveier i Oslo og sørlige Viken. Det er til sammen syv steder som skal sikres, der hver og en av dem har sine respektive geologiske forhold og fjellsikringsbehov, samt ulikt trafikkmønster, fartsgrense og trafikkmengde.

Tiltakene har som mål å forhindre ras, utglidning av blokker og nedfall av steiner som kan utgjøre en fare for trafikken.

Opphav og kilder: Statens vegvesen

KLIKK for alle artikler i Anbud oppdrag kontrakter.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078