23948sdkhjf

N.C. Nielsen tilbyr totalrenovering av maskiner i kundenes eie

Danske N.C. Nielsen har lang erfaring med renovering av innbyttemaskiner og egne utleiemaskiner. Nå tilbyr selskapet å gjøre det samme med maskiner som fortsatt er i kundenes eie.

Renoveringsprosjektet kan bli gjennomført i løpet av maksimalt seks uker og i mellomtiden tilbys en leiemaskin.

Danske N.C. Nielsen hever å være Skandinavias største leverandør av gaffeltrucker, terminaltraktorer og spesialmaskiner. Her i landet er selskapet distributør av både Terberg terminaltraktorer og Konecranes trucker og reachstackere.

N.C. Nielsen opplyser å ha lang erfaring med renovering av innbyttemaskiner og egne utleiemaskiner. Gjennom en nullstilling får utslitte maskiner et liv nummer to og på den måten mener selskapet at det bidrar positivt til det grønne skiftet.

Nesten som ny

Med det nye konseptet «NCN Heavy handling Upcycling» tilbyr selskapet nå også renovering av maskiner som fortsatt er i kundenes eie. Claus Lilleholt, landssjef for Danmark, Norge og Sverige, forteller at det omfatter både terminaltraktorer, reachstackere og trucker som har en del timer på baken, uansett hvilket maskinmerke det er snakk om.

– Vi erstatter slitte maskinkomponenter med nye og originale reservedeler, og hvis det er mulig sender vi delene til renovering i henhold til Reman-konseptet. Kunden vil oppleve at de får en renovert og nylakkert maskin i retur, i nesten samme stand som da den var ny, sier han.

N.C. Nielsen har lang erfaring med renovering av innbyttemaskiner og egne utleiemaskiner. Foto: Gert Laursen / N.C. Nielsen

N.C. Nielsen opplyser at «upcycling»-prosjektet kan bli gjennomført i løpet av maksimalt seks uker, og for å sikre oppetiden i perioden kan kundene velge å leie en maskin fra selskapet.

Prosessen omfatter både rådgivning, beregninger og totalrenovering som utføres av tekniske eksperter på de ulike maskintypene, Maskinrenoveringen utføres av slik at «upcycling»-prosjektet ifølge selskapet blir økonomisk gunstig og gir en bedre avskrivningsprofil på maskinen.

Salgssjef Geirmund Rundhaug i norske N.C. Nielsen AS sier at de nå går ut i markedet med et gjennomarbeidet konsept, der de tar vare på de forretningsmessige fordelene til kundene side. Vi ønsker selvsagt å gjøre vår del for å ta vare på miljøet, spare på råstoffene, redusere CO2-utslippet og samtidig imøtekomme kundenes ønsker for renoveringen av maskinen, sier Rundhaug.

Opphav og kilder: N.C. Nielsen

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
STILLINGSARENA
Gå til stillingsoversikten
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Vintervedlikeholdet: Usensurert fra brøytebil
Prognosesenteret om bygg og anlegg: Ikke særlig vekst i sikte før 2025
Kontrakt på 250 millioner kroner: ECONordland blir totalentreprenør for nye Skavdalslia
Vintervedlikeholdet i Norge: 34 mil med kjetting
Døgnehvileplasser i stor-Oslo: - Stort behov for flere, men ingen snarlig løsning i sikte
Padøy Transport i strid med kommunen: Politikerne vil fjerne lastebilen - se brevet fra de ansatte
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.125