23948sdkhjf

Park- og Anleggsmessa: Felleskjøpet satser stort

Felleskjøpet vil være blant de mest synlige på messa.

Årets Park- og Anleggsmessa skal fylle opp to haller - det er en økning på en halv hall det:

Økt satsing blir det også fra Felleskjøpet Agri som skal vise seg frem med merkevarer som John Deere, Avant, Tokvam, Cat. Skal vi tro pressemeldingen fra Felleskjøpet satser de igjen på å være blant de mest synlige under Park- og anleggsmessa, som arrangeres i Nova Spektrum på Lillestrøm 24.-25. november.

Tidligere i år leverte Felleskjøpet Avant nummer 5000 til Akasia, selskapet som drifter 28 gravlunder, 35 kirker, kirkegårder og diverse bygningsmasse i Bergen. Les mer om Akasia-leveransen her.

- Vi gleder oss til å ta med løsningene og dele av kunnskapen Felleskjøpet innehar for at våre kunder skal kunne ta vare på nærmiljøet. Dette blir også vårt hovedbudskap og oppfordring under messa: Ta vare på nærmiljøet, sier salgssjef Tone Hellberg i Felleskjøpet Agri.

– I tillegg til produktene vil vi sette et ekstra sterkt fokus på optimalisering av traktor, blant annet gjennom drivstoffbesparelse. Mange entreprenører har, som bonden, tatt i bruk de mange funksjonene tilknyttet presisjon som ligger i John Deere-merkevaren. Dette vil publikum som besøker standen vår få mer informasjon om, sier Tone Helberg.

For snart ett år siden hadde Felleskjøpet verdenslansering av den nye 6R-serien til John Deere. En modell som er skreddersydd for anlegg- og entreprenørbransjen, i tillegg til at den selvsagt gjør jobben for bonden.

Opphav og kilder: Felleskjøpet Agri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141