23948sdkhjf

Anlegg 2023: - Vi ønsker flere enn 12.000 besøkende

Det er seks år siden sist messa Anlegg ble arrangert.

TUNG MESSE: Har du startet på messekalenderen for 2023? Vel, her er en messe du kan notere deg.

Maskinentreprenørenes Forbunds lokallagsavdeling i Nord-Rogaland og Hordaland sin lokallagsavdeling i Nord-Rogaland og Sunnhordaland har skal igjen arrangere messe. Anlegg 2023 arrangeres 12. - 14. mai på Haugaland Travpark.

- Messen skulle blitt arrangert i 2020, men da måtte vi avlyse på grunn av Covid-19. Vi ser frem til en stor utstilling i 2023, samt sosialt samvær og konkurranser, sier Paul Olaf Baraas som er regionsjef i MEF Region vest og messegeneral på Anlegg 2023.

Messen omfatter fagområdene og leverandører for anlegg, drift og vedlikehold (vei og grønt). 

Påkosta lastebiler i anleggsbransjen

Nytt på Anlegg 2023 er Vestland Custom som er en nyetablert lastebilutstilling for påkosta lastebiler som er i daglig drift i anleggsbransjen, med motivlakk og andre flotte detaljer. Det blir premiering i flere kategorier for de som deltok.

Nytt er også utstilling av veteranlastebilar og maskiner (eldre enn 30 år) som er restaurerte og har vært i drift innen anlegg, drift og vedlikehold med tilhøyrande premiering av beste lastebil og maskin. Det er en egen jury som skal stå for vurderingene av premiering på veteranlastebilene og maskinene og på Vestland Custom.

Opphav og kilder: Anlegg 2023

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.113